Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko dla ciebie*

dziś studniówka!!!

Polecane posty

kto tez dzisiaj sie wybiera na studniówkę? u mnie zaczyna sie o 19 i juz sie stresuje o 14 ide do fryzjera ale boje sie ze nie zdąże albo że bede miala okropną fryzurę:( tez tak macie?? pozdrawiam i życzę milej zabawy 🌼

Gość jesteś pusta

Ja swoja studniowke mialam 5 lat temu...Pamietam, ze fryzjerka zrobila mi okropna fryzure, z placzem przyszlam do domu, umylam wlosy i sama sobie ulozyjam zaje.bista fryzure:) ale mam nadzieje, ze Twoja fryzura bedzie super:D

Mój brat też dzisiaj ma, ale specjalnie się nie stresuje. Wyszedł sobie na siłownie. Do fryzjera nie idzie, a garnitur pożycza od ojca :D Śmiać mi się chce z niego. Pewnie musiał zapłacić jakiejś dziewczynie, żeby z nim poszła :P

Gość cafe russo
Mialam studniowke tydzien temu.Ten stres jest wrecz konieczny zeby ten dzien byl taki wyjatkowy:) U mnie fryzurka sie udała- ciagle rozmawialam z fryzjerka,gdy tylko czulam ze cos jest nie w moim stylu -mowilam jej- i wyszlo idealnie..:) + makijaz tu zdalam sie calkiem na kosmetyczke- i bylam b.zadowoloona:) ehh...a jak juz mielismy tanczyc poloneza- to nogi jak z waty:P i ciagle mi sie trzesly hehe:D bylam w pierwszej parze:D a potem tance do bialego rana:D bylo siwetnie!! chce jeszcze raz:D:D