Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotttka

KRÓTKIE NOGI...

Polecane posty

Gość krotttka

czesc,dziewczyny jestem niziutka, mam 158:(... mam dość proporcjonalne, szczupłe ciało... ale niestety nóg modelki nie mam...wydaja mi sie za krótkie:( prosze o porady, jak zamaskować to? spodnie rurki+obcasy? jak wydłużyć sylwetke? spódniczki mini odpadają? tak bardzo chciałabym być wyższa:( pieknie wygladaja wysokie dziewczyny w rurkach+balerinach np:(

nie przejmuj sie tym!!!! znam kilka niskich dziewczyn , ktore tez nie mają nóg dluuuugich ale chodzą w spodniczkach i problemu z tego nie robią. jesli twoim problemem są tylko krotkie nogi, to naprawde ..chodz w tych spodniczkach;) gorzej jeśli masz jakies super grube, krzywe zajebiscie jak piłkarze.... ja mam dlugie nogi i co z tego , skoro w spodicach nie lubie chodzic:) mam nawet za chude nogi takze spodnie wiszą na mnie zdeczka... no widzisz i tak zle i tak niedobrze

też mam 158cm i uwielbiam mój wzrost :) nie wydaje mi się, żeby spódnice mini odpadały - niskie dziewczyny w miniówach tez mogą ładnie wyglądać, zależy to od sylwetki :) ja noszę krótkie spódnice i zawsze słyszę, że wyglądam super za sprawą zgrabnych nóg - nie są tak długie jak moich koleżanek które mają 180cm, ale proporcjonalnie do reszty ciała są całkiem fajne. rurki to chyba nie jest najlepszy pomysł, ale może ktos kto bardziej zna się na temacie ci pomoże w tym jeszcze ;) a obcasy zawsze nogi wydłużą - do mini na pewno będą ok, jeśli masz zgrabną sylwetkę :) a niskie dziewczyny często są słodkie, wielu facetów woli malutkie dziewczyny, więc nie załamuj się czymś, na co nawet nie masz wpływu :) pozdrawiam.

Gość Ylka
rurki skracają nogi? buu.. ja mam właściwie tylko takie spodnie, a dodam, ze innych nie znoszę. Takie szerokie rozkloszowane spodnie i nie opinające nóg, blee... Też jestem niska. I chcę byc wyższa! I zazdroszczę dziewczyną ktore mają choć 170! A jeszcze jestem szczupła do tego, wyglądam jak wróbel ;p NIech coś wreszcie wymyślą na powiększenie wzrostu! ;p Będę pierwsza w kolejce po to cudo! :D

Gość Ylka
dziewczynOM*

Gość Ylka
A właśnie, chciałam się zapytać.. czy te długie bluzki, które są teraz modne i są wszędzie, odpowiadają niskiej osobie?

Gość absolutnie nie noś
spodni typu biodrówki! powinnaś nosić spodnie z wysokim stanem i podkreślać linię talii to klucz do wydłużenia nóg:)

Gość absolutnie nie noś
optycznego oczywiście:):):)

Gość długie bluzki NIE
skoro jestes proporcjonalna to jak mozesz miec za krotkie nogi?? sama sobie zaprzeczasz

absolutnie nie noś ma absolutną racje:)))) nogi beda sie wydawac dluzsze przez to ze spodnie bedą wyzej poza biodra.... za co do tych bluzek dlugich to ja nie mam pojecia ...są modne ,moda przejdzie wiec jak sie podobają to czemu nie nosic

nie no, długa bluzka na niskiej osobie będzie wyglądać jak po starszej siostrze ;) wiem coś o tym :D

Gość krootka
uważam, że mam proporcjonalne ciało nogi są szczupłe... ale wiadomo, że przy nogach takiej dziewczyny 170cm, wygladaja ohydnie:((

Gość krootka
bardzo poodbają mi sie rurki myslicie,ze moglabym je ubrac do obcasów? a jak z wkladaniem spodni w kozaki?

Gość Interounkcja
Powiem tyle: nie noś biodrówek! Ja mam nogi normalne, nie za długie, nie za krótkie, ale w biodrówkach są jakby krótsze, zresztą wiadomo, dlaczego. Moja znajoma ma krótkie nogi i taki zestaw: długie, zwykłe spodnie+krótka bluzka. W ten sposób jej nogi wydają się dłuższe, a góra nieco krótsza.

Gość 155 mam
mam juz wyrobiony smak w czym mi jest dobrze oczywiści po wielu eksperymentach, wśród znajomych uchodzę za zgrabna więc wzrost niekoniecznie świadczy o urodzie :) 1. Zawsze obcasik 2. podkreslam szczupła talię czyli długie bluzki odpadają 3. spódnice czy też spodnie w żadnym wypadku nie biodrówki, przylegające do pupy a dalej w zalezności od nastroju - długie, krótkie i oby nie wpół łydki

Gość krootka
ja tez uchodze za nawet zgrabną.. ale ten moj wzrost! nie znosze tego:( chcialabym wydłużyc sylwetke dziewczyny, a zestaw rurki+baleriny? spódniczka mini+ baleriny? (nie zawsze chce na szpilach)

Gość upupupupuuuu

Gość MONIA 13
CZESC WSZYSTKIM.JA MAM 180CM WZROSTU ZGRABNE NOGI I CO Z TEGO,MIALAM DOSC KOMPLEKSOW Z POWODU MOJEGO WZROSTU......MALO KIEDY UBIERAM BUTY NA OBCASACH BO GORUJE NAD WSZYSTKIMI...WIEC GLOWY DO GORY KAZDY MA JAKIES PROBLEMY.A JAK MOWIA MALE TEZ JEST PIEKNE.POZDROWIONKA

Gość a ja....u
zgadzam sie calkowicie z Ylka:D tez chcialabym byc wyzsza:( mi znajoma przeslala jaksi zestaw cwczien ktore niby maja podobno wydluzac sylwetke nawet do 5 cm ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc :( dlatego chyba smigne do endokrynologa,popytam:D

Gość a czy jesttt

Gość do zalozycielki posta

hmm mam 160 cm wzrostu i noszę krótkie spódniczki do połowy uda+obcas jak jest ciepło... mam wyjątkowo szczupłe nogi, które wyglądają jak u kobiety 175 cm wzrostu:) to bzdura że szczupła niska dziewczyna w krótkich spódniczkach wygląda ohydnie

Gość mazajka
Dziewczyny, licza sie proporcje. Mozna miec 170 i proporcjonalnie krótkie nogi, i 160 i proporcjonalnie długie nogi! Niskim dziewczynom, przy zgrabnych nogach oczywiście, że jest ładnie w krótkich spodniczkach.

Gość a czy jesttt
podbijam pytanko

Gość a jak wydluzyc palce

Gość fggfdg
A mnie sie wydaje ze rurki i obcasy to swietny pomysl, sama mam 160 cm wzrostu i wydaje mi sie ze krotkie nogi wygladaja gorzej w dzwonach czy jakichs szerokich spodniach niz w prostych biodrowkach! nos biodrowki bo slyszalam ze one wydluzaja nogi i podnosza pupe :)