Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotttka

KRÓTKIE NOGI...

Polecane posty

Gość ooooohhh
a ja no tez 7 nie pogardze:D

Gość uupuuuuuuuuu

Gość aaaaaaaaaaas

Gość przygnębiona
Mam 164 cm i mam krótkie nogi.... :-/ To chyba mój jedyny kompleks. Jak wiadomo nie da się już nic z tym zrobić, ale można odpowiednio maskować ten defekt odpowiednim strojem. Czy jest ktoś kto mógłby mi doradzić co nosić, a czego unikać...?? Byłabym bardzo wdzięczna...

Gość upuupup

Gość ja mam tylko 156cm
a faceci uwielbiają moje nogi,po prostu chodze w obcasikach i spodniczkach bądź spodniach

Gość upuuppu

Gość upupuu

Gość upupuup

ogladam program \"jak sie nie ubierac\" i do krotkich nog trzeba nosic spodnie lub spodnice Z WYSOKIM STANEM. na pewno nie biodrowki. co do kroju-rurki,dzwony,waskie,szerokie-to juz zalezy od reszty wymiarow.

agais wcale nie, takie uogolnianie jest najwiekszym debilstwem, a potem chodza takei dziewczyny, ofiary mody, ktore ubieraja sie tak bo powiedzili tak wasnie w telewizji. no matkooooo dziewczyny nie macie lusterka w domu? kazda bedzie wtgladala inaczej ja mam 155 cm i powiem Ci agais jedno w spodniach z wysokim stanem wygladam okropnie, delikatnie mowiac jak kretynka natomiast w biodrowach swietnie! co do rurek to faktycznie one przypisane sa osoba raczej wysokim i o ideanych nogach ale za to spodnie proste lub delikatnie zwerzane jak najbarziej dla filgranych dziewczyn, w dlugich bluzkach tez nie wygladam jakos smiesznie, no tylko nie moga one byc przesadnie dlugie, no ale lepsze takie niz za male o rozmiar w ktorych widac pepek:o no to by bylo na tyle ;)

moze wcale nie masz krotkich nog? niski wzrost to nie to samo. nogi mozesz miec nawet -proporcjonalnie do tulowia- bardzo dlugie! wysoki stan jest zawsze dobry dla ludzi o krotkich nogach,niezaleznie czy maja 150 czy 180. widzialam wiele przykladow i zgadzam sie z tym co mowily te stylistki. z zaznaczeniem,ze wysoki stan jest trudny do wkomponowania przy duzej pupie.

mam krotkie nogi wcale nie proporcjonalne, wysoki stan wcale nie wdlurza nog, to tez zalezy od fogury, to co sie powino nosic to glownie jest barzdo indywidualna sprawa, i takie ogolnianie jest bardzo bezmyslne

pewnie masz racje,w koncu najlepiej wiesz w czym i jak wygladasz;-)

no :o zakupy to udreka zeby znalesc cos co nammnie wyglada dobrze :o niby powiedziane jest tez ze osoby z krotkimi nogami ogolnie osoby niskie nie powinny nosic spodniza kolano :D a ja sobie ostatnio takie czarne kupilam ;) koncza sie w polowie lydki a jaki efekt jeszcze niegdy nie tylu facetow za mnie nie ogladalo ;) sa oczywiiscie waskie na dole, przymierzalam je bedac pewna ze pewnie skroce je tak za kolano bo teraz takie modne a ttu taka niespodzianka :D takze nigdy nic niewiadomo dziewczyny ;) najpierw przymierzyc trzeba i samemu sie ocenic w lusterku, bo gdyby sie tak chciala ubierac zgodnie z zaleceniami stylistow jakie spodnie to takiej figury jakie bluzki do takiego biustu itd itd to chyba nie mialybysmy co na siebie wlozyc ;)

przypuszczam jednak,ze aby dobrze wygladac-mam na mysli naprawde bardzo dobrze- to skazana jestes na wysokie obcasy?

no fakt zawsze to kilka cm wiecejale tu tez sie zaczyna problem bo nie w kazdym fasonie szpilki ladnie wygladam :o, ale nie katuje sie szpilkami codziennie, na codzien glownie chodze w butach calkiem plaskich zwlaszcza balerinkach, moze przypominam troche krasnala wtedy, ale jezeli dobierze sie wtedy ciuchy w fajnym stylu to tez moze wygladac fajnie mam kuzynke ktora jest mojego wzrostu i ona ma same buty na szpilce, jest tak wycwiczpna w chodzeniu na wysokim obcasie ze spokojnie mogla by wziasc udzial w maratonie;) oczywiscie w szpilkach ;)

Gość upuupu

Gość upuupup

Gość upupupu