Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odgadnij moje sny

Jak straciliście swoje miłości?

Polecane posty

Gość odgadnij moje sny

Pierwszy - miłość młodzieńcza. Druga - ulotna. Trzecia - był psychikiem. Czwarta - liczył się dla nas tylko seks. Piąty - gdy zakochałam się na zabój, po 3 miesiącach okazało się, że ma dziecko... :O serce mi omało nie pękło.

Gość wiem już na pewno
pierwszy - jest złym człowiekiem drugi - fascynacja i sex trzeci - miłość, odszedł, mea culpa teraz - samotnia

pierwsza- brak zaangazowania druga- to samo trzecia .... a te milosc( a moze tylko pragnienie) zakonczyl sex... nie od tego sie jednak zaczyna... mowi sie trudno nie ta... nastepna:)

Gość neeena
cztery miesiące mieszkania razem. spakowałam się i wyjechałam na drugi koniec polski. teraz jest już za późno.

Gość bede szczera...222222
pierwszy-mlodziencza skonczona wraz ze szkola srednia drugi-po 7 latach laczylo nas tylko przyzwyczajenie trzeci-wrocil do zony czwarty-niespelniona milosc piaty-spedzal w moim miescie urlop,rozdzielilo nas 700 km teraz delektuje sie samotnoscia

pierwsza - usiłował zgwałcić drugi - niebieski ptak trzeci - wyjechał za granicę i zamiast spełnić obietnicę i mnie do siebie ściągnąć sciągnął ciuchy z jakiejś panienki, zrobił dziecko i oświadczył, że się zakochał Teraz mam męża i jestem szczęśliwa jak nigdy dotąd. Przy Nim odzyskałam poczucie własnej wartości.

pierwsza-szkolna ,platoniczna druga- zabiłam milość dla dobra ogólnego:(czasami tego żałuje.. Trzcią moją miłością jest mój mąż..ale czy na niej się skończy ?;);)kto wie?

Gość ona 2789012
pierwszy-niespelniona milosc drugi-zonaty trzeci-niestety tylko widzial we mnie kolezanke czwarty-laczyl nas tylko sex piaty...czekam jaki bedzie

Gość ---------------
Jeden i jedyny- odszedł, potem wrócił a teraz wszystko to niszczy... Nie ma miłości idealnej, a faceci to głąby

pierwszy - wspanialy, 4ta klasa podstawowki;)) drugi- liceum, oboz, 2tygodnie prawdziwej milosci, potem 500km odleglosci, moj i jego placz, leczylismy sie z siebie pol roku trzeci- rowniez prawdziwy, 4lata razem, owocem tej milosci- cudowna corka; po roku od jej urodzin wybral kolegow i dobra zabawe obecny- najwspanialszy czlowiek jakiego znam, to chyba moj aniol.

Gość modlishka***
1. wygłupy, ktore zakonczyły się wielką kłotnią i rozstaniem 2. jego brak czasu zabił tą miłosc -pojawił sie ktos kto miał czas 3. flirt z kims innym- z mojej strony 4. ....teraz czekam na ta z wielkiej litery milosc..