Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawy czlowiek

seks jest zly

Polecane posty

Gość prawy czlowiek

seks jest zly i ohydny. powinno sie to robic tylko w celu prokreacji. to najnizszy zwierzecy instynkt, prawdziwy czlowiek, katolik, nie zachowuje sie jak zwierze!

Naturalnie :classic_cool: Seks jest rzeczą złą, bo gniecie ubrania ;) I koafiury niszczy też :D

Gość prawy czlowiek
Mimo tego w kazdy piatek, przed wyjsciem do koscoila odwiedza mnie moj wujek Stefan i odkrywa przede mna tajemnice pasywnej penetracji analnej, ktorej jestem celem. A to nie jest przeciez seks, rawda?

Gość deaska
o tak..zwierzęcy!! koniec z seksem..zakończmy to na pocieraniu się noskami :) OrAn 🖐️ ;)

Gość prawy czlowiek
bardoz smieszne.... prawda jest taka ze zwierzece rzadze powoduje ze swiat jest zly, pomyslcie tylko i ile bylby lepszy bez seksu i laczacej sie z nim zazdorsci, zdrad, niechcianych ciaz itd...

Gość deaska
a może tak Seksmisja?

Gość prawy czlowiek
jestescie glupi, gdybyscie sie modlili wiecej to moze byscie zrozumieli o czym pisze

Masz rację! Byłby cudowny :) Żaden kretyn by się na świecie nie miał prawa pojawić (rodzaju ludzkiego) :classic_cool:

Gość prawy człowieku
jestem z Tobą.Powiedz tylko gdzie ja znajde mężczyzne,który nie myśli o seksie?

Gość prawy czlowiek
w celach prokreacyjnych mozna to tak robic zeby nie wzbudzac zanadto zwierzecych rzadz

Gość prawy człowieku
czy wiesz jak to wyglada ze strony kościoła?Nigdy nie śmiałam o to pytac na religii

Proponuje Ci odpuscic sobie na jakis czas trudne tematy i zajac sie najpierw slownikiem ortograficznym. Doszlifujesz forme i moze nawet staniesz sie bardziej wiarygodny ;)

Gość prawy czlowiek
ze strony kosciola seks sluzy prokreacji al bundy co masz do zarzucenia mojej ortografii?

Gość prawy czlowiek
jesli macie cos do zarzucenia mojej ortografii to tym samym pokazujecie jej nieznajomosc u siebie...

Pisze się żądze :) od pożądania Rządzi rząd (ten jedynie słuszny) :classic_cool:

Gość TO PROWOKACJA NIE MA CH***

Gość zgadzam sie z prawym czl.
ludzie roznia sie tym od malp , ze malpy jako bardzo inteligentne ssaki wiedza , ze do czego sluzy kazdy otwor w ciele , a czlowiek nie

Ehh... W mundurze to fajnie musi być ;) Tylko potem te ślady pagonów na łydkach :D Tak trzymaj żono umundurowana ;)

Gość a słyszałeś o szympansach
bonobo? :D Mają fajne pomysły na wykorzystanie wszystkich otworków i są niezwyle biseksualne i poligamiczne :D

Małpy uprawiają stosunki analne z osobnikami obu płci ;) Ale akurat tam sematycznie faktycznie bardziej pasowałoby słowo \"rządze\" - bo o to wszak w tym zachowaniu chodzi :classic_cool:

Gość ciocia dobra rada001
prawy człowieku a nie szkoda Ci tu traci tu czasu, który mógłbyś spożytkować na ten przykład przy dzierganiu berecików :D

Gość prawy czlowiek
jak nie macie argumentow to sie skupiacie na formie, bledach itp. a czlowiek to nie jest malpa, wiec powinien sie zachowywac odpowiednio do swojej roli na Ziemi

Gość jego juz tu nie ma
zapewne splonal w ogniu wlasnego wstydu, kiedy zrozumial jakie dyrdymaly probuje rozpowszechniac :P