Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona ...

Dlaczego tak jest?? pytanie szczególnie do Panów!!!

Polecane posty

Hmm.powiedzcie mi, dlaczego tak jest, ze dziewczyny w króciutkich spódniczkach i dekoldach , najlepiej do pępka mają najwieksze powodzenie u mezczyzn..np na dyskotekach ? A dziewczyny, ubierające się stosownie... schodzą na dalszy plan ???? Ja rozumiem ze męzczyźni to wzrokowcy i taka własnie dziewczyna rzuca sie w oczy....ale... bez przesady ?? Wytłumaczcie mi prosze :(:(:(...

Gość aga-26-lat
dziewczyny w mini maja powodzenie na disco na tzw jedna noc

Gość Man of Valor
Bo facet myśli przyszłościowo, kobieta tak ubrana raczej napewno lubi seks, nie będzie z tym problemu itp. A kobieta opatulona w szare kolory i wełniste ciuchy wydaje się taką cnotka...... To nie musi być prawda ale tak działa podświadomość...

Ja Ci wytłumaczę...chociaż nie jestem Panem.......mylisz środowiska:D Jeśli chodzisz stosownie ubrana to wybieraj sie w stosowne miejsca...jeśli marzą Ci się dyskoteki to odsłaniaj pępek:D Zasada jest prosta......grunt, żeby każdy byl na swoim miejscu. pozdrawiam

Gość aga-26-lat
to jakas glupota ja tylka na ulicy nie wystawiama uwielbiam sex tylko ze z moim facetem a ie pierwszym lepzym

Gość deaska
to nie do końca prawda. ogólnie chyba 99% facetów lubi kobiecy styl (czyli ogólnie mówiąc: sponiczka, sukienka - niekoniecznie odsłaniająca pół tyłka, bluzka - seksowna, ale nie z dekoltem do piępka - bo zdaniem moichj kolegów, co za bardzo odkryte to już niefajne ;), no i szpilki. tak powinna ubierać się kobieta. no ale przecież każda ma prawo chodzić w tym, w czym jej wygodnie. dlatego to powszechne myślenie schodzi na dalszy plan, gdy spotka się tą dziewczynę ;) jeżeli spodoba się im (wygląd, sposób zachowania) to faceci naprawdę nie zwracają uwagę na to, czy ma szpilki czy adidasy. to nie ma znaczenia. a co do krótkich spódniczek, dekoltów max i szpilek 20 centymetrowych - to takie panny tylko na zajrzenie lub zagwizdanie są, lub "na jedną noc". większośc facetów stereotypowo myśląc uważa takie panny za puszczalskie i naprawdę nie mają one wielkiego powodzenia. no chyba, że o jedno chodzi. a chyba lepiej, żeby podrywał Cię nie mając tylko tego na myśli l;)

Gość Man of Valor
Też generalizujesz , jak kobieta jest inteligentna to co ma jej ubiór do tego ? A nie jest tak, że te co się tak ubierają poprostu mają co pokazać ? :)

Gość aga-26-lat
inteligentna kobieta umie sie ubrac z gustem: elegancko,trche sexy ale nie wulgarnie

Gość Fajny facet ale misiowaty
a ja spytam odwrotnie - dlaczego dziewczyny nie zwracaja uwagi na normalnych facetow, tylko takich z kaloryferkiem na brzuchu, wlosami na zel, "prawidlowo zbudowanych" i ogolnie wygladajacych na majetnych ?? ja tego nie rozumiem - dlaczego nie mam powodzenia skoro ponoc jestem sympatyczny, mily i lubiany, ale tylko jako kolega bo mam wiecej ciala niz inni faceci ??????

Gość aga-26-lat
moj maz a takie misiowat cialko:))

to co piszesz to jest zwyczajnie ubior aby poderwac goscia z kasa, takiego macho itd... jesli chcesz poznac normalnego faceta nie ubieraj sie tak wulgarnie bo to nie ma sensu jasne ze szpilki, spodniczka i DELIKATNY dekold jest fajny, ale to wszystko musi byc z umiarem aby bylo sexowne a nie kurewskie takie jest moje zdanie :-)

Gość deaska
jeszcze zależy jak się ubierają. seksownie można wyglądać. i jeżeli mamy co pokazać, to tak dobrać strój, żeby i na podświadomość facetów działał i żeby innym nie wadził (i nie trzeba opatulić się szarym wełnianym sweterkiem) ale zazwyczaj takie, co chcą koniecznie zadziałać to zazwyczaj przesadzają ze strojem, ja rozumiem np pochwalić się płaskim brzuszkiem, długimi nogami, ale często wychodzi z tego tandeta. szpilki (uwielbiam je, ale takie 20cn gdzie laska skacze, bo chodzić w nich nie potrafi :O), spódniczka, gdzie jak siada, to nie tylko faceci, ale i innew kobiety mogą nacieszyć widok jej majteczkami :O, bluzka, że jak się nachyli, często odsłania niezbyt imponujący biust) to to już nie jest\' seksowne :D

Gość deaska
Fajny facet ale misiowaty-------> stereotypowo misiowaci faceci postrzegani są jako dobry materiał na kumpla, bo właśnie wydają się symaptyczni. z biegiem czasu, im bliżej poznacie się może sytuacja przybrać inny kierunek. tak to już jest. czasem.

Gość Prawiczek...
Fajny facet ale misiowaty zgadzam się z Tobą, jestem w podobje sytuacji, dziewczyny piszą że to my zwracamu wage na takie a nie inne, one tez tak robią, oceniają nas po wyglądzie a nie dają szansy charakterowi i osobowości. a teraz na temat, nie wszyscy faceci tacy są a po drugie zgadzam się z przedmócami ze faceci o takich wyzywających dziewczynach myslą "na jedną noc", można być sexy ale nie trzeba w tym celu byc półnanagi z wszystkim na wierzchu :)

juz wytłumacze ;) Ja mysle tak : Przynajmniej w moim przypadku wyglad zewnetrzny ( ubranie np firmowe itp) nie ma najmniejszego znaczenia. Nawet... tak w podświadomosci jest to -, bo..to jest tak..jakby liczyło sie tylko ubranie (za ubranie miłosci nie kupisz).:). To poprostu zalezy od dziewczyny. Mówie obiektywnie: podobasz sie dziewczynie albo nie ( szczególnie z twarzy). Kobiety patrzą, czy nie masz obgryzionych paznokci, nierównomiernego zarostu itp. ... Reasumujac: zalezy to od dziewczyny. Poprostu..badz soba :)

hmm. Byłam na sylwestrze na dyskotece. Ubranie- dosyć skromne, ale i eleganckie- bluzka z lekkim dekoldem, spódniczka (do kolan) i buty(dosc długie). Wiem ze nie jestem najpiekniejsza dziewczyna (troszke tłuszczyku) ale az mi ciarki przechodziły.. jak ja siedziała z boku, a przedemna co 2 sek przechodzili chłopcy , własnie z takimi ,, panienkami\">. Rozumiem- maja ładne figury i je pokazuja. Ale przeciez nie 100% facetów na dyskotece misli tylko o jednym????? Przeciez jakby tak pomysleli do przodu..to nie czeka ich ,, spokojna i normalna\" przyszłosc.. Ehhhhh :(:(:(

Gość deaska
vcer, zgadzam się. ubranie podkreślające figurę, działające na wyobraźnię. ale trzeba rozróżnić taki styl ubierania od tego, co wyżej napisane

Gość deaska
niekoniecznie. zależy jak krótka ta minispódniczka, i czy góra dobrze dobrana. jeżeli dół za dużo odsłania, warto górę ubrać mniej wydelkotowaną

Gość deaska
każdy ma swój gust. mi się nie podobają panny, co uważają, że seksownie wyglądają a to tak naprawdę przerost kiczu i tandety. a faceci ślinią się na ich widok. różnie bywa. myślę, że każdy niech ubiera się wg siebie. a np minispódniczki latem są koniecznością, upalnym.. ;) do tego jakieś klapeczki, dłuższa bluzka, taka do bioder, przewiązana szerokim pasem, bez dekoltyu, i naprawdę można bardzo kobieco, i seksownie wyglądać. i nie wyzywająco

Gość deaska
może problem z prostatą? ;)

Możesz wyglądać kobieto nawet jak BARBIE lub superblondyna w mini ale jeżeli nie zachwycisz faceta swoją wiedzą i inteligencją , jeżeli nie opowiesz facetowi o swoich zainteresowaniach to możesz liczyć, że nadajesz się tylko na jedną noc.

I..jesli jest sie na dyskotece, to liczy sie 1-sze wrazenie (wyglad, ubiór). A dopiero potem poznaje sie blizej. Jednak te ,, dziewczyny\" musza miec to cos w sobie, ze faceci za nimi latają...

moja dziewczyna ubiera sie baaaardzo sexownie ( sukienki, sukieneczki, spódniczki, spódnice, topy , ipt. ) a nigdy nie była, nie jest i nie bedzie laska na jedna noc. To wszystko jest kwestia charakteru i tego by ubrac sie stosownie do sytuacji.

Chyba nikt tu juz nie zagląda, a szkoda. Moze ktos jeszcze wypowie sie na ten temat ??