Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D-o-m-i-n-i-k

Pekła nam gumka, a teraz nie wiem czy dziewczyna nie jest w ciąży.

Polecane posty

Gość D-o-m-i-n-i-k

To się stało jakieś 3-4 tygodnie temu. Kochałem się ze swoją dziewczyną. Było fajnie jak zawsze, ale coś się wydarzyło. Kupiłem jakieś extra cienkie gumki, doznania były super chociaż nie wiem czy za bardzo nie naciągnełem gumki na penisa. Nie zostawiłem nic przestrzeni. Było dobrze i jak miałem wytrysk poczułem że coś jest nie ok. Ja wyciągnełem penisa z niej to zobaczyłem że gumka pękła. Wypłyneło większość spermy z niej:( Nic jej jednak nie powiedziałem, bo wiedziałem że zrobiłaby straszną panikę. Nie chciało mi się tego wszystkiego słuchać i latać po lekarzach. Ona strasznie panikuje i miałbym nie ciekawie. Dlatego uznałem że prawdopodobnieństwo na cokolwiek jest małe i właściwie o tym zapomniałem. Przypomniałem sobie dopiero dzisiaj, jak Ona powiedziała że się nie pokoi. Już ponad tydzien temu powinna dostać okresu a go nadal nie ma. Do tej pory zdarzało się że miała opóźnienia ale maxymalnie 2 do 3 dni. Teraz jest o wiele więcej. Nie bardzo wiem co robić i się dzisiaj ostro zestresowałem. Co teraz robić?

Gość D-o-m-i-n-i-k
nie wiem tez w krórą dziurkę wycelowałem, ale chyba to nie robi róznicy. Poza tym dziewcze jest młode jeszcze, 14 ltek

Gość no to masz duuuzy problem
to teraz ty troche popanikuj i lepiej jej nic nie mow bo to i tak nic nie zmieni a stracisz jej zaufanie i nie bedzie chciala z toba rozmawiac.

Gość Troche zle zrobiłes
ze nie powiedziałes swojej dziewczynie,ze pekła Ci gumka:Ocałkiem mozliwe,ze jest w ciazy i teraz dopiero bedziesz słuchał!!!zawsze mozna działac w przypadku,gdy guma peknie,sa tabletki "po" stosunku.Nie była to madra decyzja,ze nie powiedziałes a teraz chyba wypada Ci tylko pogratulowac tatusku.................

Gość D-o-m-i-n-i-k
nie o to chodzi, a jakby była ciąży to co można zrobić żeby przestała być? może gorąca kompiel albo chodzenie po brzuchu pomoże

Twoje 14 letnie dziewcze jest w ciazy. Zacznij zbierac na pampersy. Gratuluje :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość nie widze powodow do paniki
wrecz przeciwnie, macierzynstwo to wspanialy okres w zyciu kazdej pary. No i becikowe w wysokosci 1000 za sztuke tez nie jest do pogardzenia :P

Gość Troche zle zrobiłes
Teraz to juz tylko zabic to malenstwo...................Ale to wasza decyzja,jesli bedziecie umieli potem z tym zyc to........................

Witam.. Kurcze rzeczywiscie nieciekawa sytuacja:( Wiesz co, uważam, ze powinieneś był powiedzieć od razu... Istnieją tabletki 72 godziny po.. Bierze się je we własnie takich sytuacjach:( No ale coż.. Myślę, że najlepszym wyjściem będzie powiedzieć dziewczynie co się stało i poradzić wizytę u lekarza. On rozwieje wasze wątpilwości. Dobrze by było gdybyś jej w tym towarzyszył.. Mimo wszystko życzę powodzenia. I daj koniecznie znać jak się skończyła ta sytuacja...

Gość D-o-m-i-n-i-k
z przejęcia ża się teraz 4 razy spósciłem na monitor, i sperma i wleciała pod klawiaturę. Czy laptopy też zachodzą w ciążę?

Pewnie ze mozna. Najlepiej by przerwalo ciaze wyrzucenie jej z dziesiatego pietra. Sprobuj. Sukces murowany :P

Gość D-o-m-i-n-i-k
najwyżej powiem, ze to nie moje i wyjadę za granicę, wiem, że sie puszczała jeszcze z jednym

Gość D-o-m-i-n-i-k
Ktoś już się podszył. nie pisałem wcześniej. To naprawde serio problem:( Sprawa nieciekawa. W sporej wieże moja wina:( Nie chciałem. Co raz bardziej się stresuje:( Nadal mam nadzieje że bedzię ok. Musi tak być! Nie ma prawa nic się stać. Nie chcemy. Mamy za mało lat.

Gość uuuuuuhuuuu to przesrane
nieodpowiedzialna gównazeria. a ile macie lat?? niech sobie zrobi test po prostu.

Gość gość
:o Pytongi powinny wyrastac po ukonczeniu 18 roku zycia:o

Gość D-o-m-i-n-i-k
No ona ma 15 lat a ja 17. Nie mamy prawa teraz wpaść.

Gość ooo kurwaaaaaaaaaaaaaaa
czemu jej nie powiedziales??ja pierdole. :o teraz przez ciebie bedzie miala do konca zycia przesrane i ty tez bedziesz mial!!! ile ty lat masz ze taki glupi jestes?? a pytongi powinny po 21 roku zycia wyrastac.

Gość ooo kurwaaaaaaaaaaaaaaa
ja pierdole. nastolatki i sex. kurwa powinno sie zabronic :o

No tak już czasami jest. A my w 21 wieku zapomnieliśmy że z wkładania i wyjmowania z dziurki mogą być dzieci. Pozostaje chyba tylko przyjąć na świat to co spłodziliście. Bez złości, z miłością i radością. Ułoży się nie masz się co martwić. Tylko będziesz musiał szybciutko dojrzeć. Cóż życie to nie je bajka. Stajesz synu do testu na mężczyznę. Powodzenia.

Gość Tommekk
jest w ciazy napewno...juz zbieraj kase na wesele FRAJERZE

Gość Rommeekk
Cieszmy się!!!!! ,ze kolejna para szeniakoe zasili swoimi czynami stan osobowy tych matolkow przesiadujacych na laweczkach.....ale zlusznie....MAKE LOVE NOT WAR:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)gownazeria

Gość nie no dzieci rodza dzieci
Jakby się chodziło na lekcje wychowania do życia w rodzinie, a nie pierdoliło w łóżku ... to by się wiedziało, że są tabletki, które zażyte po stosunku ... zapobiegają zajściu kobiecie w ciąże ... życzę wspaniałego ojcostwa gówniarzu !

Gość slimak_
"Nic jej jednak nie powiedziałem, bo wiedziałem że zrobiłaby straszną panikę. Nie chciało mi się tego wszystkiego słuchać i latać po lekarzach. Ona strasznie panikuje i miałbym nie ciekawie" On wiedział o tych tabletkach, ale mu sie po lekarzach latac nie chcialo.

Gość ten typ tak ma
z gumka czy bez jak sie spuszcza to zawsze lepiej wyciagnac dales d.u.p.y. :P

Gość Rommeekk
OOOO jak slodko byc tatusiem.....!!!!!!!!!!!!!! jak sie jest tepym malolem to tak bywa.

Gość slimak_
Wyslij ja do lekarza albo od razu kupcie test ciazowy (najlepiej 2 rozne).

Gość ten typ tak ma
juz mozesz wziasc CHOHLE i zaczac skrobac buhahahaha

...skrobcie skrobcie.......nie zapomnij o wiertarko wkretarce z promocji w biedronce za 49,99....TY..a moze gumki tez kupiles na promocji w biedronce...byly super cienkie...bo moze byly poklejone z cienkich reklamowek....:):):)

Życzę Wam dużo miłości, nie fizycznej, dużo mądrości, tej życiowej, dużo siły, tej duchowej i wiary w siebie samych i siebie nawzajem.