Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ole艅ka67

przeklucie uszu czy to prawda???

Polecane posty

Go艣膰 ole艅ka67

czy to prawda ze przek艂uwaj膮c u kosmetyczki pistoletem ucho moze sie nie zrosn膮膰 po zaprzestaniu noszenia kolczyka? i dlatego lepiej zrobic to w jakims gabinecie gzdie tatuaze roibia..?? zwyk艂a ig艂a?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a ta igla u kosmetyczki
to jakas specjalna ? nasmarowana jakims specjalnym olejem albo co ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ole艅ka67
??? chodzi艂o mi o to czy lepiej ig艂a czy PISTOLETEM. slysza艂am ze po pistolecie ucho nie zarasta sie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psota24
a mnie sie zoroslo po pistolecie to polota byla

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sie pytam czym r贸zni
sie ig艂a w pistolecie od zwyk艂ej ????? Chryste rusz sama g艂owa i pomysl troche to nie boli !!! S艂uchasz kretynek kt贸re albo sa g艂upie jak ty albo nabijaja sie z ciebie :O

Udost臋pnij ten post

nie wiem za bardzo o co chodzi autorce topiku,ale ja mia艂am przek艂uwane uszy pistoletem i naprawde polecam takie rozwi膮zanie...nic mi sie nie babra艂o, uszy mi wcale nie ropia艂y,dodam 偶e nosze kolczyki od 10 lat i do tej pory nie mia艂am 偶adnych powik艂a艅...nie radze natomiast przek艂uwania na w艂asna r臋k臋 w domu...moja siostra sama sobie zrobi艂a dziurki w uszach i teraz ma problemy,bo w艂asnie ca艂y czas jej ropieja i zrobi艂y sie takie okropne strupy...pozdrawiam;)

Udost臋pnij ten post

a z k膮d pomys艂 偶e po pistolecie mog艂oby sie ucho zrosn膮膰???? to niemo偶liwe poniewa偶 przek艂uwaj膮c uszy pistoletem od razu wk艂adaj膮 ci leczniczy kolczyk....musisz go nosi膰 przez jaki艣 czas az wszystko 艂adnie sie zagoi...a po jakims czasie wyjmujesz go i wsadzasz swoje normalne kolczyki...nie ma takiej opcji 偶eby ucho sie zros艂o...no chyba 偶e zaprzestaniesz noszenia kolczyk贸w przez bardzo d艂ugi okres czasu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ole艅ka67
dzi臋ki za wypowiedzi ;)) bardzo mi pomog艂y艣cie :) bu偶ka .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja przek艂u艂am sama
ig艂膮 wydezynfekowan膮 i nic nei bola艂o. przek艂uwanie w og贸le nie boli.

Udost臋pnij ten post