Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheee

wyroki za narkotyki

Polecane posty

Gość sheee

mój brat został aresztowany...zarzut posiadanie i wprowadzanie w obieg narkotykow. jestem załamana, rodzice też.czy ktoś wie co realnie mu grozi. wiem,ze kodeks przewiduje od 2 do 8.. czy ktoś wie jak to się ma w rzeczywistości..bardzo prosze o pomoc!!11

Gość oby siedział jak najdłużej
Tych cholernych ćpunów trzeba izolować od społeczeństwa.

sheee - jesteś załamana z tego powodu, że baciszek diluje czy dlatego, ze do pierdla go biorą :O:O:O dilerom powinni dawać maksymalnie długie osdiadki -tak uważam

Gość sheee
wiem, że to bulwersuje ale ja go kocham bardzo i jestem załamana. dlatego założyłam ten topic i chcę się dowiedzieć ile może dostać,

Gość hihihihahaha
a ja rozumiem- Twoj brat.... jest Ci zal.. ale takich dealerow bym za jaja wieszala! pozniej 13latki chodza nacpane i na detoxach leza! zastanow sie nad tym. moze po wyjsciu zmadrzeje

ja tego nie wiem, ale jakoś nie potrafię mu współczuć i Tobie chyba też nie - Tobie to sie nawet dziwię :O:O:O

to zalezy ile mial przy sobie ,ewentualnie w domu czy tam gdzies, czy ktos go wsypie ze dilowal czy tylko za posiadanie, no i jakie, kiedys koledze znalezli ziołko ale policjan ona zal sie wyroozumialy(naiwny niestety), wkrecil mu ze to pierwszy raz ze dla sprobowania no i nie mial duzo ze jest porzadny i takie tam... to mu powiedzial zeby tego gowna nie bral i ze tym arzem mu podaruje nie bedzie mu zycia psuł,

Gość Egibska krolowa
shee.......jesli szukasz jakiejs prawnej powrady to nie tu.....tutaj kazdy wyraza swoje zdanie i zostaniesz tylko zrugana ............proponuje zebys poszukala jakiegos forum gdzie uzyskasz porade prawna od specjalistow....wpisz w google porady prawne forum i moze cos znajdziesz......powodzenia

Gość sheee
on juz ma zarzut posiadania i wprowadzania w obieg.. dziękuję ddominiko za odpowiedź a nie za osąd bo na tym mi teraz zależy.

Gość oby siedział jak najdłużej
Niech ścierwo gnije w więzieniu, tam jest jego miejsce.

Gość a ja tam nic nie mam do ...
twojego brata ... jestem za tym zeby zalegalizowac narkotyki :) ... nie jestem ćpunem, ale uwazam, ze kazdy powinien decydowac sam o swoim zdrowiu, a panstwo nie powinno miec w tym przypadku nic do gadania ... nie moge zrozumiec dlaczego dopuszcza sie do sprzedazy PAPIEROSY, ALKOHOL - przeciez sa to trucizny, ktore tez moga doprowadzic czlowieka do smierci ... ba uzalezniaja czlowieka.

sheee - jeżeli zależy Ci na tym aby wiedzieć ile lat posiedzi w pierdlu Twój brat to idź do adwokata a nie na kafe :O:O:O

Gość grobelna
posiadanie jest karane.Yoł ziom:) kumacie to? :-o

a ja tam nic nie mam do ... - tylko, że często po papierosy i alkohol młodzież sięga sama a narkotyki sa im w różny sposób.....oferowane :O:O:O

Gość tabletka...
jezeli nie mial tylko dla siebei i dilowal to mam nadzieje ze dlugo posiedzi... sam na jakis czas cos wezme,tak jak 80% mlodych ludzi,niektorzy w to wpadaja i wtedy taki diler nie ma skrupolow,diler to scierwo,niestety

Gość apostoł
tabletka-a czym ty się różnisz od takiego dilera? sam jesteś ścierwem bo gdyby nie tacy jak ty diler nie miałby racji bytu

Gość tabletka...
przeziez ja nikomu tego nie wpycham,biore na wlasna odpowiedzialnosc.

Gość sratatata_
no to jak go zlapali to wyruszy w polske, 3 latka odsiedzi przynajmniej :O

Gość apostoł
ha ale od kogo bierzesz! od dilerów dlatego są wśród nas!

Gość tabletka...
apostol nei zrozumiesz,pewnei nie zdajesz sobei sprawy ile osob bierze narkotyki od czasu do czasu,i ok ,niech biora. ale kazdy diler to scierwo ,on nie ma skrupolow komu sprzedaje,zarobilby nawet na wlasnej matce,poznaj jakiegos to sie przekonasz.

Gość tabletka...
apostol nei zrozumiesz,pewnei nie zdajesz sobei sprawy ile osob bierze narkotyki od czasu do czasu,i ok ,niech biora. ale kazdy diler to scierwo ,on nie ma skrupolow komu sprzedaje,zarobilby nawet na wlasnej matce,poznaj jakiegos to sie przekonasz.

Gość taka jedna jaaa
zalegalizowac lekkie dragi!!dziala w holandii i jakos nie jest to panstwo nr 1 co do ilosci cpunow, wrecz przeciwnie-jak cos jest legalne to juz nie pociaga tak bardzo, nie rozumiem dlaczego jedni pala, inni chlaja a ja, ktora tego nie lubie nie moge sobie zapalic trawki czasem, ktora jest o wiele mniej szkodliwa od fajek

Gość apostoł
tabletka- co z tego że od czasu do czasu..chodzi mi o to, że nie jest to ważne jak często ktoś to gówno bierze..tylko o to ,że napędzacie popyt, nie bierzcie!! nawet od czasu do czasu a nie będzie problemu z tym ścierwem jak to określiłeś.

Gość taka jedna jaaa
a dlaczego alkohol jest legalny?tak samo jest pelno wykolejencow; kwestia jest taka, ze sa tacy, ktorzy potrafia wypic troche i wiedza kiedy skonczyc i alkoholicy, tak samo z narkotykami LEKKIMI podkreslam, znam osoby ktore od lat od czasu do czasu zapala i jakos nie sa cpunami-ludzie na poziomie, kulturalni, wyksztalceni, a sa cpuny ktore maja mozg zjedzony przez dragi, ale oni wszyscy sa na ciezkich dragach

Gość może posiedzieć 5 lat