Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Schizofreniczka

No i chyba będę chora.

Polecane posty

Gość ecie pecie
nie nie nie ! polopiryna, sok z cytryny, inhalacja i do łóżka się wygrzewać, bakterie WON !! :)

tylko, że akurat wtedy zaczyna mnie łóżko drażnić :( w poniedziałek muszę być w pracy, więc przez cierpienie do zdrowia :) dzięki🖐️

Gość jkajsjkdh
a zjedz sobie jeszcze czosnek na noc rano nic nie bedzie czuc :)

Gość ecie pecie
Schizo :) tu gdzieś był temat o ssaniu oleju, to świetnie robi na katar, serio :) a na ból i infekcje gardła pomaga ssanie plasterka cytryny - naprawdę to działa rozumiem Cię bardzo, bo jak kiedyś chorowałam to zawsze okna myłam :D podłogi, nie cierpię leżeć i się smarkać, obłędu można dostać od tych dwóch rzeczy występujących jednoczesnie :p;)

Gość sratatata_
a ja zamiast siedziec na dysko-blyskach siedze nad miska i rzygam :O

Gość sratatata_
zatrul-em ;) wczoraj pochlalem jak pies...dzisiaj od rana jade ostro do miski na max-a:O teraz juz jest troche lepiej chociaz jestem zbyt slaby zeby wyjsc gdziekolwiek :(

było od razu na ostry dyżur jechać. dostałbyś(wybacz za pomyłkę wcześniejszą) zastrzyk przeciwwymiotny. Też nie raz tak cierpiałam 😭 dlatego teraz z umiarem piję :)

Gość ecie pecie
sratatata_ --> oj to przykro mi, bo jedno pijaństwo niszczy 10 mln neuronów :p;) Podaję ze źródeł naukowych :D

Gość sratatata_
a niech sie niszcza.. a pic bede i tak :classic_cool: moze na wośp jutro wyskocze odkuc sobie dzisiejszy wieczor:O