Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryland

jak poderwać faceta którego znam tylko z widzenia?

Polecane posty

Gość maryland

widuje go czasem koło domu, nie było nawet kontaktu wzrokowego. Tzn, ja go widuje a on zwykle gdzieś pędzi i nawet się nie rozgląda :-p jaki sposób proponujecie na takiego?

Gość aga-26-lat
podejdz do niego i zapytaj sie o cos

Gość smutna Abigail
najlepiej na nieudane mazlenstwo wymysl bajke o gwałtach, rycz zess sama, ze rodizna daleko działa:)

Gość do was
maryland...mam podobny problem :) Tzn tez znamy sie z widzenia...kiedy sie mijamy nie potrafimy oderwac oczu od siebie... ja wpadlam na pomysl, ze zadzwonie do niego i umowie sie z nim.. Moze to i szczeniacki pomysl...ale mam nadzieje, ze skuteczny. hmm, skad mam numer do niego..otoz jego siostra jest moja kumpela..wiec wiem..cos na jego temat;)

Gość maryland
tylko o co? o droge? przecież mieszkam niedaleko.. o godzine? odpowie i tyle..

kobiety ile macie lat? ;) nie smęcić tylko do boju!!! :) podobno mamy równouprawnienie :)

Gość aga-26-lat
powiedz siostrze by jakas impreze organizowala na ktorej bedziecie ty i on

Gość aga-26-lat
nie wiem niech cos wymysli, moze wie np gdzie on lubi chodzic d jakich klubow, niech sprawdzi ze nie maja jakis wspolnych znajomych

Gość maryland
no to masz łatwiej, ja go kompletnie nie znam. A może będe go śledzić? :-p do boju..hmm.. ja niestety jestem bardzo nieśmiała :-(

Gość aga-26-lat
spytaj sie goo godzine, niech ci droge wskaze lub cos innego...

Gość aga-26-lat
zobacz do jakich klubow lubi chodzic

Gość do was
aga-26-lat hehhe..jego siostrze sie do niczego nei przyznalam... pozatym ja lubie wyzwania..wiec ...zaryzykuje...Moze tym mu zaimponuje??? heehhe maryland : wiesz, moze warto go sledzic ( ale Bardzo dyskretnie!) zeby dowiedziec sie, dokad tak pedzi :) A nastepnym razem zapytasz o droge w miejsce w ktore sie udaje..i wiesz co dalej...:):):):):)

Gość maryland
no wstyd się przyznać ale raz go już zgubiłam :-p jak się dowiem gdzie mieszka to może zaczniemy się częściej widywać a wtedy zobęde sie na uśmiech i eeech.. Za 30 lat może się poznamy :-( Jestem ciapa niestety w kwestii poznawania facetów :-(

Gość do was
ehh maryland...glowa do góry :) Na pewno sobie poradzisz... Tylko nastepnym razem ubierz wrotki, zeby Go nie zgubic ;):):)

Gość maryland
super pomysł! może teatralnie wpadne w jego ramiona pozorując wypadek na wrotkach :-p

Gość aga-26-lat
nie martw sie. czasem trzeba powalczyc o szczescie. ja mojego meza tez zaczepilam ja. spytalam sie go czy ma zapalic fajke awogole nie pale i nie umiem palic. Do dzis sie smieje ze mnie jak sie zakrztusilam tym papierosem:))

Gość do was
no widzisz...pomysl juz masz! wiec do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!;P

fajnie macie...:( ja to nawet bym się nie umiala rozpędzić na tych rolkach a co dopiero zahamować.... aha - prochowiec i kapelusz tez wskazany.... :classic_cool: jak się bawic w tajniaka to na całego... ...i pamiętaj \"Najlepsze kasztany sa na placu Pigall\".....

Gość maryland
rozpędzić się umiem a zahamuje dopiero w jego ramionach :classic_cool:

haha ja mam co innego :D chodzę dla odmiany tą samą drogą co dziewczyna , ale od pewnego czasu jej nie widuje :) dopiero na miejscu :D hehe widac odstraszam ludzi :D musze być bardzo brzydki bo żadna się nie odezwie :D a jak powiem cześć to suszą zęby ;/ gdzie tu jest logika ... wogóle są zdziwione ze je przodem puszczam ;/ nie wiem czemu ;/

Gość maryland
to bardzo ładnie że je przodem puszczasz :-) rozumiem że skoro widujesz ją na miejscu, to coś Was jeszcze łączy oprócz wspólnych ścieżek?

Gość aga-26-lat
ktosiu jesi ci sie podoba zagadaj do niej

haha , w sumie tak :) nie no zawsze kobiety puszcza się przodem ;/ tego wymaga dobre wychowanie podobnie jak wysłuchac ich zdania do samego konca. nawet jak jest niedorzeczne

czy dziewczyny jak patrzą na faceta to zawsze tak głęboko ? tzn idą i patrzą tzw wędrujące spojrzenie.. . czasem cos szepna kolezance do ucha itp... dodam ze to ładna dziewczyna jest i widuje ja dluzszy czas

Gość maryland
no ja patrze głęboko jak mi się podoba :-)

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm