Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frrr

kto ogladal requem dla snu?

Polecane posty

Gość filmy o ćpunach
requiem dla snu, dzieci z dworca zoo trainspotting to najlepsze filmy :)

wlasnie sciagam sobie efekt motyla. polecam tez wam world trade center - naprawde dobry film z nicolasem cagem. poplakalem sie na nim jak dziecko

jestem nowy w sensie ze zarejestrowalem swoj nick (pseudonim) na tym czacie

Gość hmmmmmmm........
ja ogladalam juz dosc dawno ale bardzo mi sie podobal, bardzo lubie taki typ filmow i nie powiem troche czasu mi w glowie siedzial

z tego typu filmow co requem moge jeszcze polecic np: club 54, oraz byl jeszcze taki super film z johny deepem, ale nie pamietam tytulu, akcja rozgrywala sie w latach 70, deep handlowal narkotykami, tytul byl chyba na litere B, super film

Gość mana.mana
A ja polecam "Mulholland drive" - zupełnie zakręcony do samego końca.

Gość benek
ja wam polecam world trade center z cagem. warto obejrzec. tym bardziej ze to historia na faktach. bardzo wciagajacy film.

Gość ggf
Mulholland drice jest beznadziejny dla mnie :O wogole go nie zrozumialam i skonczyl sie bez sensu...nic sie nie wyjasnilo a ja nie lubie takich niedopowiedzen...zeschizowany film :P:O

szukam tytulu filmu, kto mi pomoze? otoz jest to film o tym jak dwie osoby poznaja sie na czacie, okazuje sie ze jest to mloda dziewczynka i dorosly facet. poczatek wskazuje na pedofila ale jak dochodzi do spotkania w jego mieszkaniu, to wszystko sie zmienia, nie jest on pedofilem. okazuje sie ze zla osoba to ta dziewczynka. nie wiem czy dobrze to opowiedzialem po krotce. jesli ktos kojarzy ten film to prosze o tytul i komentarze do tego obrazu

Gość chyba
"Pułapka", zajrzyj w google... recenzji nie napisze bo nie oglądałam

Gość Łukasz27wawa
byl pedofilem ten gosc ta dziewczynka nie byla wcale taka zla dala mu nauczke

Gość gajor
a ja wczoraj ogladalem film "wykolejony" bardzo polecam. zonaty i mezatka spotykaja sie w pociagu, rozwijaja znajomosc, w koncu w hotelu ma dojsc do zblizenia miedzy nimi, gdy do ich pokoju wlamuje sie facet, ktory obezwladnia zonatego i gwalci mezatke. po jakims czasie dzwoni do zonatego i chce pieniedzy za to ze nie wyjawi tego ze zonaty chcial zdradzic...... dobry film, a co wy macie ciekawego do polecenia?

Gość 312f321f312
blood diamond z di caprio niezly film

Gość requeem dla snu
super film, jeden z najlepszych

Gość gość
mi sie pulapka srednio podobala, ale pomysl bardzo dobry i malolata niezla;)

Gość gość
A z ostatnio modnych hicorów polecam Infliltracje i Małą Miss....ten ostatni mnie baaardzo pozytywnie zaskoczyl. A moze ktos Prison Breaka oglada?:D

chyba zapomnieliście o EFEKT MOTYLA NIEODWRACALNE PODZIEMNY KRĄG i MEMORY to moje typy do reszty z deepem wymienionych powyżej

Gość kolega kasi
a ja zaraz bede ogladal efekt motyla pozdro 600 opisz po troszku te filmy czy warto je obejrzec? a czy ktos zna film głosy?

Gość gość
Glosy...jesli Ci chodzi o White Noise w orginale, to tak, ogladalam. To niby horror, ale mi sie nie pododobal. Z michaelem keatonem w roli glownej zdaje sie....To film tak w skrocie o duchach, ktore komunikuja sie z ludzmi przez urzadzenia takie jak TV czy radio np.Tu masz link do infiltracji:http://infiltracja.filmweb.pl/a tu do malej miss:http://mala.miss.filmweb.pl/Ten drugi film ma zanizoną moim zdaniem srednia na filmwebie. chyba go ludzie odpowiednio nie zrozumueli, mi sie bardzo podobal;)

Gość gość
a prison break to najlepszy serial ever :classic_cool:http://prison.break.filmweb.pl/W poniedzialki w polsacie, jakby kto jeszcze nie mial okazji obejrzec;) Ja obejrzalam 1 sezon w jeden dzien;)

Gość kolega kasi
obejrzalem juz efekt motyla - zajebisty film ciekawe czy druga czesc jest rowniez taka fajna