Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studniowka

JAK UCZESAC KRÓTKIE WŁOSY?ISC DO FRYZJERA

Polecane posty

Gość studniowka

mam włosy prawie do ramion(ale mocno pocieniowane) i nie wiem jak sie uczesac na studniowke.Do szkoły zawsze je prostuje i mam rozpuszczone.Chciałąbym inaczej wyglądac na studniowce...ale wątpie zeby cos ciekawego dasło sie zrobic z takiej długosci włosów.Boje sie isc do fryzjera...ostatnio jak byłam fryzjeraka powiedziała ze mozaby mi loczki zrobic(spręzynki)-->jakos nie widze siebie w takiej fryzurze-nie chce wygladac jak ''baranek''...boje sie ze jak mnie fryzjerka uczesze to nie bede mogla ludziom sie pokazac(niewiadomo jakie wizje beda jeszcze miały).Znacie moze jakies ciekawe linki z uczeseniami?

Gość sttudniuwka
upup

A nie lepiej po prostu ciekawie je ułożyć, założyć na przykład jakiś zwracający uwagę detal - czy to opaskę, czy nawet ozdobne wsuwki, i może wetrzeć we włosy np. brokat czy żel spsikać je spray\'em z brokatem?

Gość cafe russo
hej ja mam włosy do ramion- jak Ty:) niestety nie moglam odsłonic szyji-ze wzgledu alergii ktora mi sie na niej pojawila:O i mialam włosy mocno podniesione u nasady + wywiniete na zewnatrz koncowki.:) prosto i elegancko i co najwazniejsze pasowało do sukienki.W domu niestety nei umialabym sobie tak ulozyc wlosow...zwlaszcza ze zalezalo mi zeby byly pelne objetosci przez calutką noc:D tu mozesz tez sobie cos poogladac:) http://www.cosmoty.de/frisuren/besonderes/Party-Frisuren/ kilka stronek tego jest:)