Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz wybuchne

problem z dzurka po przekluciu

Polecane posty

Gość zaraz wybuchne

wczoraj przekulam chrzastke,tak na gorze. i strasznie mnie boli,nie moge spac na tej stronie. w dodatku tylna czesc kolczyka strasznie mnie kluje :(. kosmetyczka powiedziala ze po 3 dniach moge juz zmienic na koleczko bo mam teraz koleczke. a co wy doradzacie co lepsze,kolko czy koleczka?

Gość zaraz wybuchne
up

no chyba zartujesz po jakich 3 dniach ? chyba po 3 miesiacach, dziurka na chrzastce goi sie baaaardzo powoli u niketorych wrecz sie nie goi nigdy i musza rezygnowac, mi sie zagoilo, ale przemywalam wodka przez pierwszy tydzien dwa , trzeba baardzo uwazac zeby gdzies nie uderzyc nie urazic bo potem sie rozkrwawia i znowu... ja bym sie nie porywala na zmienianie wczesniej niz za miesiac :) a teraz mam kóleczko i podoba mi sie ono bardziej;)

Gość zaraz wybuchne
dzieki :) przyznam ze mnie tez zdziwilo to,co powiedziala kosmetyczka. Ale mysle ze koleczko by lepiej sie sprawowalo bo ten sztyft mnie strasznie kluje :( no nic pomecze sie troche

ja z kuleczka i zapieciem z tyl to nawet po kilku miesiacach zle sie czulam a teraz kóleczko i mozna robić z uchem co sie chce, gniesc przyciskac i takie tam hehe :) i naprawde nie ruszaj tego przez ten miesiac, dasz sie pieknie zagoic i bedzie spokoj a nie sobie rozpaprzesz niepotrzebne i problemow narobisz ;)