Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parura

podajcie nazwy perfum ktore waszym zdaniem pieknie pachna....

Polecane posty

Gość a co myślicie o
Davidoff "Cool Water"

Gość mysza1516
gregia - bo laski kupują podróbki , akurat u Hrabiego z naszego forum są w modzie ligt blue i rush... trzeba mu pogratulowac z jaką gracją i werwą sprzedaje tą nędzotę, jest swietnym handlowcem :D

Gość Calvin Klein
Eternity oraz Truth, perfumy tej firmy są niesamowicie trwałe i piękne

Gość A ja lubię
A z męskich tylko jil sander for men!!!

Gość podróbki z federico mahora
O matko, kupuję podróbki, więc pewnie jestem tanią zdzirką w białych kozaczkach! ;) Zazwyczaj nie stać mnie na oryginały, więc jak śmiem kraść zapachy takichm myszom1516, co się podróbą nie skażą! ;) Mea culpa :P Idiotyzm. I snobizm oczywiście :) Oryginały też miewam (np. teraz Hypnose) i wiecie co? Lubię podróbki :) Nie myślę o tym, że mi ich szkoda, używam często nawet przed pójściem do łóżka, bo po prostu lubię piękne zapachy. Często nawet mi pasuje, że pachną mniej intensywnie, niż oryginały. Przed nikim, kto mnie zapyta, czym tak pięknie pachnę, nie ukrywam, że pachnę podróbką :) Ale oczywiście powinnam wydać pół pensji, żeby kupić oryginał, bo inaczej będę żałosna ;) Pozdrawiam snobki. :P

meskie: JOOP- What about Adam DAVIDOFF- Good Life Jean Paul Gaulter- Le male damskie: Lancome- Miracle Gucci- Rush Chopard- Mira Bai Dior- Ja\'Dore

Gość najlepsze moim zdaniem zapachy
to: Ralph Ralpha Lauren, Narcizo Rodriguez For Her, Miss Dior Cheri i J'adore oraz różne Poisony Diora:) oraz na lato Bright Crystal Versace albo Eau Fantasque Fragonarda. Męskie- Carolina Herrera, CHIC for men, Chanel Allure, Dolce& Gabbana pour Homme. Nie znosze perfum takich jak Cool watre, Light Blue itd. Nie znosze owocowych czy cytrusowych zapachów, które przywodza na myśl kostki do wc:o I nie znosze wszelkich waniliowych i płaskich zapachów. Uważam, z eperfumy Boss są wyjątkowo kiepskiej jakości i za proste, przewidywalne, wprost prostackie. Nie lubię tych zapachów. Tak samo bez wyrazu sa dla mnie zapachy CK. O podróbkach w ogóle nie mówię:)

do podróbki z federico mahora ---------> nie uwazam sie za snobke tylko dlatego ze wole oryginaly.Nie wynika to z tego ze lubie szpanowac oryginalnymi flakonikami ale nie 1 raz mialam jakas podrovke i wole tylko i wylacznie pryginaly gdyz o wele dluzej sie trzymaja w przeciwienstwie do podrobek, oraz czesto roznia sie jednak zapachem.Nie raz slyszlam o uczuleniu wystepujacym na skorze po zaaplokowaniu na nie podrobki. Jaka cena taka jakosć ma tu jak najabrdziej racje bytu. Bez urazy!! Oczywiscie pozdrawiam:)

Gość gość
Damski Hugo Bos Deep Red czytany dipred i mężczyźni szaleją ;)

Gość gość
Damskie Versace-Crystal Noir, Hugo Boss-Orange, Carolina Herrera-Good Girl. Męskie: CK-Euphoria, Giorgio Armani-Code(Black), Chanel-Egoiste Platinium. Wszystkie testowałam z goia.pl i są świetne. Obecnie kupuję je zamiennie w zależności od zamówienia dla siebie i chłopaka :)