Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Pusia 22

Dlaczego nieatrakcyjny wygląd a do tego brak figury niszczy cale moje zycie ?

Polecane posty

ja tez jestem pulchna.... zre slodycze..jem chinczyka..nie cwicze bo nie amm czasu...mysle ze jakies specifiki jak wezme schudne raz dwa..i co :D gowno :D nie chce mnie sie nic..a mimo to,potrafie dojsc do celu... wiec PUSKA>>>NIE KRYTYKUJ ZE NAJEZDZAJA< BO NAJEZDZAC BEZ POWODU IM SIE NIE CHCE ...WIEC COS MUSIALAS PRZESKROBAC... EJ. LUDZIE... WIECIE COS O TYM amix 200 on naprawde pomaga? bo wierze w cuda i ze jak go wezme to przez tydfzien schudne :D

Gość ______xxx
Nie martw sie, to na pewno nie o wyglad chodzi, bo chyba ze do tej pracy szukal kochanki dla siebie. Nie poddawaj sie i szukaj dalej, nie wszyscy ludzie zwracaja uwage na wyglad. Wiecej pewnosci siebie nie zaszkodzi, a wrecz przeciwnie, odwroci uwage od tego jak wygladasz. Moze zacznij sie inaczej ubierac, zeby zatuszowac nadwage. Ciuchy moga zdzialac cuda. Skoro cwiczenia nie pomagaja ani dieta to moze wybierz sie do lekarza? Otylosc moze miec jakies przyczyny zdrowotne, ale zrob to dla siebie. pozdrawiam :)

Gość Zmień swoje nastawienie
Co za głupota, nie sadzę że przez swoją tuszę i jak to nazywasz nieatrakcyjny wygląd nie możesz znaleźć pracy. Znam ludzi, którzy pracuja na wysokich stanowiskach, odnoszą sukcesy zawodowe i ich nadmiar wagi nie ma nic do rzeczy.

Gość Smutna Pusia 22
wlasnie !!!! faceci to szowinisci lecacy tylko na cialo !!!!!!!!!!!!!!! a nie obchodzi ich jacy jestesmy w srodku byle by bylo kim sie pochwalic a inni to co ? smieci ??????????

Gość laklez
a kto powiedzial ,ze tłusta musi być nieatrakcyjna..?JA tam lubie tłuste laski..Wlasciwie masa ma drugozedne znaczenie..Interesuje mnie osobowość.

Gość pusiu
w środku pewnie masz tłuszcz , w mózgu też. najpierw odpowiedz na pytania: PO CO ZAKŁADASZ TE TOPIKI I CZEGO OCZEKUJESZ ale jak ciebie znam zignorujesz te pytania. warujesz jak pies i czekasz na jakąkolwiek wypowiedź, którą można podciągnąć pod katergorię "wróg puszystych" i wtedy atakujesz :D Nie masz nic więcej do powiedzenia, zupełnie nic.

Gość laklez
jesli masz dobre ciało ,ale nie masz osobowości tak jak doda to nie masz szans ..Jesli masz tłuste ciało i rowniez brak ci tego czegos to tez nie..To sie czuje

Gość Po tym co tu wypisujesz
jestem skłonny uznać, że nie chciałbym Cię znać nawet, jeśli byłabyś jedną z najpiękniejszych kobiet na świecie. Jesteś nudna, upierdliwa i ogólnie żałosna

Gość nie wiem jak wy ale ja widzę
ktos powiedział coś i ma rację autorko jestes nudna i przestań