Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Pusia 22

Dlaczego nieatrakcyjny wygląd a do tego brak figury niszczy cale moje zycie ?

Polecane posty

Gość Smutna Pusia 22

caly czas tak jest.... jestem traktowana jak kolezanka, przyjaciolka i nic wiecej. mezczyzni traktuja mnie aseksualnie, nie pociagam ich... co ja zrobie ze jestem gruba ? to nie z mojej winy.... stosuje diete, cwicze i nic... nie kazdy ma dobra przemiane materii... :-( poza tym studiuje zaocznie, szukam pracy i wszedzie mi odmawiaja. raz bylam na rozmowie w charakterze przedstawiciela handlowego i mezczyzna ktory przeprowadzal ze mna rozmowe stwierdzil ze powinnam MIERZYC SILY NA ZAMIARY. jedyna praca w jakiej moglabym pracowac to jakis hipermarket - tam wszystkich przyjmuja, nawet analfabetow po zawodowkach. a ja nie po to sie ucze aby pracowac jak ktos bez ambicji. dlaczego wyglad psuje cale moje zycie ?????? ja juz nie mam sil :-(

Gość o to to to
co za bzdura :O zamiast się doszukiwać nieszczęścia lepiej poszłabyś zbierać na Owsiaka :classic_cool:

Gość enamorado
to weź sie wkoncu za swoj wygląd a nie sie tylko tu wkolko uzalasz nad sobą... sama swoją postawą odpychasz ludzi od siebie

Gość Jezuuuuuuuuuuu
Ty znowu tutaj?????????? dziewczyno, wez sie w garsc i zamiast na kafe to siedz na silowni i u dietetyka

Gość Smutna Pusia 22
prosze tylko o normalne wypowiedzi normalnych ludzi a nie debili w stylu ponizej...

Gość przestać kobieto
napisz co dzisiaj zjadłaś

Gość i znowu PUSIA
kiedy ty ćwiczysz, skoro non stop zakładasz durne topiki? dodam- ja też jestem gruba jestem gruba bo żrę słodycze w ilościach hurtowych I to moja wina, że tak wyglądam nie oszukuję się przynajmniej

Gość o to to to
debilem to ty sama jesteś :O

Gość i znowu PUSIA
dodam - mam faceta, przyjaciół i dobrą pracę mam 167 cm i ważę 80 kg

Gość Smutna Pusia 22
do enamorado to, ze ty mozesz szybko chudnac, to ze twoi znajomi moga tez to nie oznacza ze wszyscy moga !!!!!!!!!!!!!!!! widocznie jestes na tyle ograniczona osoba ze nie potrafisz tego pojac !! posluchaj mnie, jak cwicze nie tyje, ale i nie chudne. jak tylko przestaje cwiczyc i stosowac diete to niestety waga idzie w gore obecnie mam 165 cm i 98 kg . pytanie co dzis jadlam - a wiec jadlam dzis 2 kromki razowego pieczywa z twarogiem i popilam to woda mineralna LUDZIE - DLACZEGO NA MNIE NAJEZDZACIE !! JA NA PRAWDE PROWADZE DIETE I CWICZE !!!

Gość przestać kobieto
to Ty nie wiesz , że chleba nie mozna wcale jesć !!! ?

Gość najeżdżamy bo
zakładasz setny topik a nam się juz to znudziło.

Gość przestać kobieto
twaróg to białko a chleb weglowodany najgorsze połączenie :/

Gość i znowu PUSIA
kiedy ćwiczysz? widocznie za mało ćwiczysz i tyle... wiem, że trudno jest schudnąć bo gdyby było łatwo byłabym szczupła ale , sorry tutj to ja mam problem a nie reszta świata

Gość przestać kobieto
a byłaś u lekarza ?

Gość taka tam sobie
Po pierwsze w hipermarketach pracuje sporo ludzi z wyższym wykształceniem. Po drugie nie obrażaj ludzi po zawodówkach, bo na dzień dzisiejszy to oni prędzej znajdą pracę i lepiej płatną niż Ty! Co zaś się tyczy wyglądu - lubimy otaczać się rzeczami ładnymi, jeśli coś kupujemy to dlatego, że nam się podoba, a nie tylko, że jest potrzebne, zachwycamy się pięknem, odwracając z niechęcią od brzydoty. Tak już jest. Bez sensu o tym dyskutować. Sama jestem nieciekawa i mimo, że nie cierpię na nadwagę mężczyźni nie wykazują zbytniego mną zainteresowania. I co, mam się powiesić? Daj spokój z użalaniem się nad sobą, widać masz przypisaną inną rolę w życiu niż zachwycanie sobą wszystkich dookoła. Otwórz oczy, nie tylko Ty jesteś otyła, nie tylko Twoje "opakowanie" pozostawia wiele do życzenia. Nie znaczy to, że nie możesz być szczęśliwa!

Gość i znowu PUSIA
a ja teraz siedzę przy kompie zamiast ćwiczyć i wcinam ptasie mleczko mój wybór i ja ponoszę konsekwencje ps. tak ogólnie jestem szczęśliwa

Gość czy wierzycie że PUSIA
istnieje????

Gość Smutna Pusia 22
dlaczego nie wierzycie w moje istnienie ? spojrzcie ile jest na swiecie nieszczesliwych otylych ludzi ktorych sie wysmiewa i wmawia ze latwo jest schudnac... a oni nic nie robia :-( ech :-(

Gość i znowu PUSIA
mnie nikt nie wyśmiewa. I powtarzam-wiadomo, że chudniecie jest trudne-gdyby było łatwe nie byłoby grubasów. a ludzie wątpią, że istniejesz, bo nie mogą uwierzyć, że ktoś z takim uporem zakłada nowe topiki na ten sam temat i nie wiadomo po co czego oczekujesz?

Gość i znowu PUSIA
własnie może skupmy się na problemie PO CO ZAKŁADASZ CAŁY CZAS NOWE TOPIKI? DLACZEGO PORZUCASZ SWOJE DAWNE TOPIKI? CZEGO OCZEKUJESZ?

Gość i znowu PUSIA
Rozumiem, że nie masz ochoty odpowiadać na te pytania. pewnie teraz znikniesz a za tydzień założysz nowy topik.

jest tez roznica na zadbanych puszystych i tych mniej . Ci zadbani dostają prace.. moze w tym problem ? niewiem nie widze Cie i nie znam , ale pamietaj ze dzis kazdemu ciezko o prace.

jest tez roznica na zadbanych puszystych i tych mniej . Ci zadbani dostają prace.. moze w tym problem ? niewiem nie widze Cie i nie znam , ale pamietaj ze dzis kazdemu ciezko o prace.

Gość Stara Rozalia
Smutna Pusiu, ludzie mają różne problemy, jesli nie udaje Ci się chwilowo rozwiązach tego konkretnego, pracuj nad nim dalej, ale skup się na czyms innym. Znam mnóstwo dziewczyn i kobiet z nadwagą i nawet otyłych, pracują, mają normalne życie oosbiste, przyjaciół, zainteresowania. CZasem udaje im się schudnąć, a czsem nie, ale to nie okresla całego ich życia! Tuż obok założyła temat niejaka agatka czy agusia, która ma szczery zamiar popełnienia samobójstwa, ponieważ... ma 180 cm wzrostu :O Też uważa się za najnieszczęśliwsze stworzenie na świecie :) Może idź jako wolontariuszka do hospicjum, schroniska dla zwierząt czy w inne miejsce, gdzie roi się od prawdziwych nieszczęść. Nabierzesz innego podejścia do swojej wagi i niedostatecznie idealnej figury, i docenisz młodość, zdrowie, ustabilizowane zycie, którego nie wykorzystujesz w pełni. Użalanie sie nad sobą prowadzi wyłącznie na oddział nerwic w psychiatryku. Pozdrawiam

Gość pusi już tutaj nie ma

Gość PUSIA JEST NA PEWNO GŁUPIA
tu nie chodzi, że jesteś otyła, wszytsko na to zwalasz, to myslisz, ze od razu jak schudniejsz będziesz szczęśliwa, a wiesz ile osób jest chudych i nieszczęśliwych???????????? Jesteś ograniczona, piszesz, że to przez otyłość, NIE< NIE< NIE, wielu otyłych ludzi tez do czegoś doszło, mają pracę, mężów, dzieci, to chodzi tylko o Ciebie i nie wydaje mi się, ze jak schudniesz, to będzie inaczej, to złudne marzenie..........

Gość teżgruba
wez sie kobieto za odchudzanie ja ze 108 kilo zeszłam do 62 kg i dalej zmierzam ku dołowi udalo mi sie to w 2,5 roku, ale dieta, dieta, dieta i ćwiczenia, ćwiczenia, ćwiczenia + silna wola i przestań tutaj wypisywac brednie o jakies przemianie materii natury nie oszukasz, jedz 1000 kalorii a bedzie ok

Gość PUSIA jest zwykłą prowokacją
Zawsze ten sam scenariusz - kolejny topic, ciągle te same usprawiedliwienia dla otyłości, kilka wpisów i dematerializacja założycielki :) A potem następny temat. Teraz pewnie też już nie wróci.