Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu +-

apel do tych ktorzy swataja na sile

Polecane posty

Gość po prostu +-

Ostatnio czesto mam do czynienia z proba wyswatania mnie z kims. Jak juz widze ten pelen litosci i smutku wzrok utkwiony we mnie, to juz wiem czym to pachnie. Prawie wszyscy biegna z "pomoca" , bo jak sie okazuje prawie wszyscy maja "supermana" w rodzinie. I nie ma najmniejszego znaczenia, ze powiem ze nie chce, ze nie jestem zainteresowana. Krolewicz jest zawsze suuuuper i w ogole swatajaca\cy wie, ze z nim na 100% bede szczesliwa. Skad ci ludzie maja taka wiedze??????? No i jak juz powie sie im sto razy dobitnie bez najmniejszej kokieterii, ze NIE- dzwonia do tygodnia, ze wszystko jest juz zalatwione, ze tyle ich to kosztowalo zachodu, no i .....czekaja na "dziekuje". No ale czy to tak trudno zrozumiec,ze ja wiem czego i kogo chce, ze jestem tylko sama a nie uposledzona. Mam juz dosyc tych krepujacych sytuacji w ktorych dla swietego spokoju z kims sie spotkalam, lub sytuacji w ktorych musze odmowic swatajacym i tlumaczyc przez godzine tak zeby nikogo nie urazic dlaczego nie.... prosze zastanowicie sie co robicie, i pomyslcie, ze to dodatkowe upokorzenie dla samotnych, i jesli ktos samotny mowi - NIE to znaczy ze wlasnie to ma na mysli. Wiec jesli mozecie nie swatajcie za wszelka cene i pomimo wszystko, bo sprawiacie przykrosc i obrazacie samotnych (przynajmniej niektorych). A najgorsze co mozecie zrobic to umowic na sile, a pozniej przez godzine pytac "dlaczego on ci sie nie podoba" a nastepnie namawiac ze moze jednak nie jest taki zly....!!!! brrr jak ja tego nie lubie!Wiem, ze macie dobre checi ale prosze sluchajcie co mowi osoba samotna. I dla pelnej jasnosci nie lubie tych spotkan nie dlatego, ze z gory zakladam,ze potencjalny" kandydat" nie bedzie mi dorastal do piet, nic podobnego!!! Ogolnie uwazam, ze szansa jest jedna na milion i chce sama bez zbednego tlumaczenia decydowac -czy sprobowac czy nie...

a ja tam lubie jak mnie swataja . traktuje to jako cos ze ktos sie o mnie martwi i cos pozytywnego . ale jednak fakt- szansa strzalu prawidlowego jeden na milion . Ale moze sprobuj znalesc tez dobre strony?

Gość vbcre
no swatanie moze nie jest złe ,ale problem w tym ,ze oni nie mają pojęcia kto jest w moim typie ..Wiec marna szansa..