Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola_83

prezerwatywa + ocieranie ?

Polecane posty

Gość ola_83

stosuje prezerwatywy, okres spoznia sie 5 dzien, nigdy prez. sie nie zzsunela i nie pekla,oprocz tego nie konczymy w srodku, czasem moj chlopak ociera mnie tam delikatnie swoim penisem w trakcie gry wstepnej ale nigdy nie wchodzi nie zakladawszy wczesniej prezerwatywy. Czy ktos mial podobnie? stresuje sie juz mocno ze moze to ocieranie .... ? ale gdzies wyczytalalm wypowiedz lekarza ktory twoerdzi ze to trzeba by sperme n palcu do srodka wkladac. nie wiem juz co myslec :/

Gość ola_83
wciaz czekam na @, 5 dzien sie konczy, na prawde juz sie boje :(

Gość zrób test
i stres sie skonczy...lub rozpocznie hihi:P

Gość ugqfrbkc
ja czekam na okres juz 3 dzień...stosunek niepełny w dni płodne bez gumki...ale myślę,że raczej w ciązy nie jestem....mam taką nadzieję

Gość zrób test
dlaczego nie zrobicie testu??? przeciez to tylko 12zł a tak...zjada was strach.:O:O:O:O

Gość ola_83
boje sie :( beda mnie wytykac palcami ze sie nie zabezpiczylam, a przeciez zrobilam wszystko jak trzeba

Gość ola_83
do >>>>> ugqfrbkc a ile najdluzej czekalas ?

Gość bo to tylko ja jestem
Ile Ty masz lat że sie tak boisz??

Gość ola_83
23 lata, i dlatego sie boje bo dla mnie to by bylo niepojete zajsc przy zabezpieczeniu, ale jak by nie patrzyl to juz 5 dni czekam. I co ja bym powiedziala swojemu dziecku? "prezerwatywa nie skuteczna kochanie wiec nie wspolzyj wcale..." ?

Gość ugqfrbkc
10...ale nie mam żadnych objawów ciąży...żadnych mdłości..niczego...może gęsty biały sluż...ale jest go malutko.Chyba nie mam sie czym martwić...

Gość ola_83
kiedys stresowalismy sie ze swoim chlopakiem ze 3 dni sie spoznial, a tez zabezpiczalismy sie, po tym stresie stwierdzilismy ze nie bedziemy sie juz tyle kochac zeby nie kusic losu, i teraz kochalismy sie tylko w dni nieplodne (prez + przerywany) i tylko raz w plodne z tym samym zabezpiczeniem, a schizy jeszcze wieksze niz miesiac temu! teraz to juz bede si e kochac tylko zraz po okresie lub tuz przed bo nie chce sie juz tak denerwowac

Gość ugqfrbkc
ja się widzę z moim ukochanym reaz na trzy miesiące,więc płodne czy nie płodne,ale my musimy się sobą nacieszyć....

Gość ola_83
do >>>> ugqfrbkc a kochalas sie juz wczesniej przerywanym w plodne ? czy teraz dopiero pobowalas ?

Gość ugqfrbkc
wczesniej trafiało na niepłodne....troche mam wyrzyty sumienia teraz....

Gość ola_83
mam wrezenie ze jakkolwiek bysmy sie nie kochaly czy przerywany czy prezerwatywa czy by pekla czy nie to i tak przy spoznionym okresie sa schizy. a czy biegunka moze opoznic okres ??????

Gość ugqfrbkc
o matko...biegunka?nie wiem....