Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak na szybko

Szybkie pytanko jaką wielkością trzcionki pisać pracę mgr?

Polecane posty

Gość tak na szybko

12 czy 14?

Nam promotorka powiedziała, że ma być 14.... Dla mnie to ogromna czcionka, dlatego pisałam 13,5. Niby niewielka różnica ale jakoś mi lepiej z tym było. Aaaa no i mieliśmy robić duży odstęp między linijkami tzw. 1.

Gość tak na szybko
to zaś jestem w kropce - to nie moja praca, tylko komuś miałam pomóc w wyborze wielkości. Wydawało mi się, że 12tką właśnie.

Gość ja pisalam 12 arial ale mialam
taki wymog wiec najlepiej porozmawiaj z promotorem jakie sa wymogi na twojej uczelni, bo nie tylko chodzi o czcionke ale rowniez odpowienia wielkosc marginesow itd.

ja musialam pisac 12 i odstep miedzy wierszami 1,5. Ogromnie wazne sa jeszcze marginesy, bo pozniej musisz te prace oprawic. Najlepiej zeby ktos sie zapytal swojego promotora... tak bedzie najbezpieczniej... dziwi mnie tylko to, ze tego jeszcze do tej pory nie zrobil... jakis student od siedmiu bolesci :D zartuje :D

Gość tak na szybko
przekażę Wasze sugestie :) Dziękuję za szybką pomoc. A praca jest z pedagogiki przedszkolnej czy jakoś tak...

Gość tak na szybko
Kefirek - zerknęłam na tą pracę i jak ta pani przejdzie z tym przez ocenę promotora to zostanę chyba świętą :x Bez ładu, bez składu... dobrze, że przynajmniej na temat. No, ale nie miałam tu oceniac niczyjej pracy więc kończę :)

Gość tak na szybko
Dziękuję za wszelkie wypowiedzi :)

Gość 0007
No wlaśnie. Kto ma pisac tę pracę, bo chyba nie ty. Ktos kto robi tak podstawowe błędy ortograficzne chyba LO nie ukończył, a co dopiero studia.

Gość phoebe
u nas 12 - 14 times new roman odstęp 1,5 margines lewy od 3 cm do 4 cm ja pisałam 13

Gość spadochronik
Promotorka może chcieć się pokazać przed jakimś psorkiem, albo może psorek ma słaby wzrok...??? Wiecie jak to jest na uczelniach; profesor, dziekan, rektor... sami bogowie!!!:-D Ja też pisałam 14 choć mnie w oczy kłuje, spacja duża -okropieństwo!!!:-P Ale moja praca została uznana na wydziale za najlepiej napisaną pod względem graficznym, estetycznym, no i jedyną bez pomyłek! :-D:-D:-D