Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gemina

Zabieg u kosmetyczki na trądzik ?

Polecane posty

Gość Gemina

hej, mam cerę ze skłonnością do trądziku i co najgorsze - z przebarwieniami po nim, może dlatego że mam ciemniejszą karnację i dlatego. Chciałabym się pozbyć i jednego i drugiego. Jaki zabieg powinnam wybrać? I w jakiej cenie one są mniej więcej

Gość pewnie_
nie wiem,ale kosmetyczka zupełnie odnowiła cerę mojej kumpeli.terar jest dużo ładniejsza ;-)

Gość Gemina
to super, ciekawe co jej pomoglo

Gość lala190
osobiscie zle slyszalam o kwasach, ze "wyzerają skore" poza tym sa kosztowne bo trzeba duzo zabiegow powtarzac...

Gość Mikaaaaaaaa
Ja tez mam straszne problemy z moją cerą. Próbowałam już chyba wszystkiego, antybiotyków i przeróżnych mazideł do twarzy. Zrobiłam nawet wszystkie badania hormonalne i mam lekko podwyższoną prolaktynę czynnościową. Biore teraz jakieś tabletki na jej obnizenie ale efektów poprawy cery nie widać ;( Też chciałabym się dowiedzieć czegoś o zabiegach kosmetycznych, ale nie wiem co byłoby najlepsze. Czy ktoś robił mikroderabrazje przy trądziku? Podobno można też naświetlać twarz jakimiś lampami albo laserem. Może ktoś z was wie coś na ten temat i jak kształtują się cent takich zabiegów. Aha... zwykłe oczyszczanie twarzy u kosmetyczki zamiast pomagac to powoduje jeszcze gorsze problemy :(

Gość lala190
ile osob tyle róznych zdan, ciezko cos wymyslic, moze lepiej udac sie do kosmetyczki i samemu popytac o wszystko?