Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa umieram

Zaraz umrę, nie wytrzymam, co za porażżżżżżżżżżżżżzzka......

Polecane posty

Gość aaaa umieram

:( Znowu to samo- okres.... Ciekawe, jak bardzo może kogoś coś boleć:O To jest koszmar. Czekam, az Ketonal zacznie działać, ale jakoś kiepsko mu idzie.... Nienawidzę miec okresu, nigdy nie będe w ciąży, wkurza mnie to wszystko. Kiedyś bolał mnie tylko brzuch, ewentualnie tył pleców, teraz bolą mnie też jajniki, zwłaszcza jeden, jest mi niedobrze, mam sraczkę i sikam co 15 minut😭 Nic mnie tak nie boli, moge wyrywac sobie zęby bez znieczulenia i mi to wisi. Żadne złamanie, zerwanie ścięgna, itd. nie bolało mnie nigdy tak jak okres..............

Gość a próbowałaś coś z tym zrobić
Może dobry specjalista mógły pomóc?

Gość leslie
A ja nie mam okresu?LA la la

Gość czytalam
o tym.Mozesz miec endometrioze.Bo sraczka w czasie miesiaczki to nie jest normalna rzecz.

Gość leslie
Ale jak mialam okres tez mialam "sraczke" i czeste sikanie, to normalne

Gość aaaa umieram
U mnie nie pomaga ibuprofen, panadol, paracetamol, żadna Nospa a ostatnio nawet Ketonal forte dzia coraz dłuuużej😭 Nie mogę już, chodze po pokoju, łaże do łazienki co 15 minut, zaraz oszaleję, nienawidze tego. I tak dobrze, że mam okres w weekend:o Ale to jest nie do zniesienia. Przez to mam dośc wszystkiego, nie chcę nigdy byc w ciąży, bo nie zniosę takiego samopoczucia w towarzystwie innych ludzi, po prostu nienawidze jak ktoś się na mnie patrzy, jak mnie tak nosi i wszystko mnie boli, po prostu jestem niemiła, denerwuje mnie to, że ktoś patrzy na mnie w takim stanie itd.:( A moja lekarka, bardzo dobra skądinąd, uważa, ze coś takiego jak ból menstruacyjny nie istniej...:o Ciekawe....

Gość a co ma sraczka do endometrioz
y? już nie wymyślajcie bzdur! ja zawsze w pierwszym dniu okresu siedzę na kiblu pół dnia (z 8-10 razy), ale to dlatego, że organizm się oczyszcza rozumiem Cię doskonale, autorki topiku, ja też zdycham podczas okresu i nikomu nie zyczę takiego bólu

Gość aaaa umieram
Endometriozę??? Nie wiem, co to. Ale miałam kłopoty z okresem, brałam różne leki hormonalne. Na skutek stresu przestałam miec okres po prostu. No ale teraz, juz rok, mam okres i to nawet co ok. 35 dni, więc regularnie.

Gość aaaa umieram
Ale to jest takie niesprawiedliwe.... Czemu co miesiąc trzeba przeżywac cos takiego?:( Nienawidze tego.

poproś gina o przepisanie AULINu - mi to pomogło, choć mogłam parę godzin wymiotować z bólu. pozdrawiam i trzymaj się!

Gość aaaa umieram
Nie wiem, czy mogę sie przyzwyczaić... Bo ja rzadko używam tych proszków. Normalnie nie biorę żadnych leków, oprócz Rennie czasami, bo mam kłopoty z żołądkiem. Ale poza tym nawet witamin nie biorę ani niczego. Nie leczę się jak jestem chora, mam angine itd. Nie biore leków, nie lubie tego i nie uważam, zeby mi to było nieszbędne. Biorę tylko jedną tabletkę Ketonalu co ok. 35 dni. Czasami, jak jeszcze mam problemy drugiego dnia, a mam gdzies isć czy coś, to jeszcze druga biorę. Ale one działają bardzo długo. I maksymalnie dwie mi starczają na cały okres. Inne leki nie działają, naprawdę... Aulin już brałam. Nic nie daje i w dodatku przy kłopotach z żołądkiem nie powinno się go używać:(

Gość helga belka
tez kiedys mialam podobnie, ale od kad biore tabletki antykoncepcyjne nie mam juz takich problemow

Gość aaaa umieram
Ja miałam tak nawet kiedy brałam hormony.... Nic mi nie pomaga. Jestem załamana. Pamiętam, jak kiedys lekarka mi obiecała, ze już nie będzie mnie nic boleć, bo właśnie brałam Dianę no i dodatkowo dała mi Aulin. Wyjechałam na wakacje... I jak dostałam okresu, to po prostu zdychałam, cały dzień siedziałam w pokoju umierając, byłam tak zła, z epo prostu trudno to sobie wyobrazić:D Tak strasznie bolał mnie brzuch, że obudziłam się w nocy i umierałam do wieczora:o Ale już Ketonal zaczął działać przynajmniej:) Jeeeeeee:) W końcu mogę coś robić. To się chyba pójde pouczyć. Dzięki za pogawędkę z umierająca marudą;)

Gość tez mialam taki przyjemny
okres:O na szczescie po tabletkach mi przeszlo i na razie nei wrocilo (odstawilam dopiero 5 miesiecy temu wiec sie dalej boje co bedzie pozniej) najwazniejsze jest zebys wziela spora dawke srodkow przeciwolowych koniecznie tuz PRZED tym jak okres zacznie sie pozniej mozesz sobie robic masaz podbrzusza prysznicem, ciepla woda (pod warunkiem ze nie masz obfitego okresu) dobre sa tez wszelkie leki nasenne-jak sie spi to tak nie boli:) mi wystarczaly 2-3 tabletek nurofenu forte, jesli wzielam na czas wtedy owszem brzuch mnie bolal, ale tak ze dalo sie wytrzymac i w miare normalnie funkcjonowac

Gość mam tak samo
No matko żesz! :[ Że mnie musiało dzisiaj trafić. Od godziny 2 w nocy do teraz czyli 16 mnie trzyma i kurde nie puszcza wrrr Jestem na 2 nurofenach forte i na nospie ktora nic nie daje;D Dziewczyny a co myslicie o nurofenie menstrual? Ktoras brala?