Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paperka22

zostałam sama

Polecane posty

Gość paperka22

i w dodatku zdradziecko zapłodniona. Co robić ? Gonić za nim czy może olać go ?

Gość annkaa
olac, nie wart Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Defektyw
zaplodnienie to najlepsze co moglo Cie spotkac, przynajmniej masz wreszcie cel w zyciu

Gość ytog
zdradzieckie zapłodnienie to męska specjalność !

absolunie daj sobie spokoj, teraz musisz martwic sie o swoje dziecko i o siebie, jest on nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci... to znaczy ze jest zwykłym gowniarzem i nie warto sobie zawracac nim glowy... moze kiedy to zrozumie

Gość annanasek
a ja mysle ze powinnas chociaz mu powiedziec ze jestes w ciazy!!! dlaczego taki draniom wszystko ma uchodzic na sucho??? nie musisz go prosic aby byl z toba ale dziecka sama sobie nie zrobilas, i on powinien wziasc za to odpowiedzialnosc chocby ta finansowa po czesci!!!! dziecko potrzebuje nie tylko milosci i opieki bo z tym sobie poradzisz ale strona finansowa jest wazna. pieluch, kremy, mleko, leki to studnia bez dna!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość annanasek
prawo prawo!!!???? OBOWIAZKI przede wszystkim!!!

tak kochana mimo tego ze mezczyzni jacy sa kazdy widzi maja tez swoje prawa... obowiazki w tym momencie .. zalezy od niego to sprawa jego sumienie.. z prawnego punktu widzenia mozesz go pociagnac do odpowiedzialnosci materialnej ( oczywiscie wczesniej udowodnic jesgo ojcowstwo w razie problemow) i to bylo by bardzo madre posuniecie z Twojej strony, jak chce niech sobie idzie w cholere ale na dziecko placic trzeba.... mogl wczesniej o tym pomyslec

Gość tennel
ja też zapładniam