Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalafiorek

czy powiedzieć komuś z kim juz sie nigdy nie zobaczę co do niego czuje?

Polecane posty

Gość ______anka
Naprawde Ci wpolczuje ze tak nieszczesliwie ulokowalas swoje uczucia. Moim zdaniem nie powinnas mu mowic. Nie wolno sie mieszac do cudzych malzenstw.

Gość Tobie to pomoże
A nie zastanawiałaś się czy cos jest nie tak z Twoimi emocjami? Dlaczego czujesz że kochasz wtedy gdy nie masz tego faceta? Mówiłaś, że wcześniej też zakochłaś się w kimś zajętym.

Gość do wiesz ja tak mysle juz kilk
to jak poczekasz jeszcze a on Cię nadal będzie przetrzymywał to się odkochasz tak Ci to da do wiwatu.

Gość kabrrra
ja sie zastanawialam, wiem ze jest cos nie tak z moimi emocjami,a le co zrobic, jak serducho mocniej bije

Gość kalafiorek
Nie, wtedy nie było tak. Tamten był wolny. Po prostu chyba mu się nie podobałam czy coś. Inna sprawa, że po roku do mnie podszedł, od tak, nieznajomy do nieznajomej i chciał się umówic. Ja już nie chciałam, bo się z niego wyleczyłam.

Gość kalafiorek
Z tej nieszczęsliwej miłości tez się moge wyleczyć, potrzeba mi tylko od niego tych kilku słów "nie jestem zainteresowany"

Gość wiesz ja tak mysle juz kilka
hmmm, to juz trwa zbyt długo... to nie jest jakies zauroczenie... to chyba cos powazniejszego. Dlatego nie potrafie sie wycofać :(

Gość tak tak tak powiedz

Gość tak tak tak powiedz
to się facet przynajmniej dowartościuje hihihi

Gość ot tak
ma prawo, a nawet obowiazek wiedziec jakie pustki uczynil w psychice

Gość napisz mu

kalafiorku-nadużywasz słowa \"kocham\",nie wierzę w twoją dojrzałość jeśli myślisz,że podstawą małżeństwa są kredyty i wspólne mieszkanie,to nie znasz sensu słowa \"kocham\" a poza tym,po co jesteś z kimś,kogo nie kochasz?żeby nie być sama?

witam wszystkich!. u mnie sytuacja wygląda nieco inaczej ,poznałam go 5 lat temu jak był sam.. równolegle interesował się mną ktoś jeszcze,i wybrałam tą osobę nie jego.... bo był zbyt nachalny.. a ja nie lubie czegoś takiego.. po 5 latach nie myślenia o nim zaczęłam myśleć .. czy dobrze wybrałam.. czy tamten nie był mi przeznaczony.. za późno..tamten ma już żonę i dziecko..z tego co wiem szybko się pocieszył ....ostatnio zagadałam do niego na gg.. i w sumie żałuję.. co on sobie myśli o mnie?.. nagle do niego zagaduje po takim czasie.. ...eh musze o nim zapomnieć.. po co się zadręczać...