Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa i zakochana

jestem taka szczesliwa

Polecane posty

dzis rano moj chlopak mi sie oswiadczyl !!! to byl jak narazie najszczesliwszy dzien w moim zyiu:):):) tak dlugo na to czekalam :):) moze was to nie interesowac ale mam taki humor ze chce powiedziec o tym calemu swiatu :):):) buziacki dla was kochani

:) gratuluje, na pewno jestes szczesliwa, miej oczy szeroko otwarte przed slubem.... po slubie przymykaj oczy na pewne sprawy:)

jestescie kochane :*:*:*

Gość Aminka
gratulacje!! po jakim czasie ci sie oswiadczył??

po 2 latach

dzis rano obudzil mnie sniadanime do lozka,bylam troszke zaskoczona bo nie spodziewalam sie czegos takiego po nim :):) jakos chwile caly czas na mnie patrzyl a potem wyciagnal male pudeleczko z pierscionkiem i zapytal czy zostane jego zona :):) a ja byla tak wzruszona ze sie poplakalam

super:):):) nareszcie jakas szczesliwa osoba na cafe;) gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ❤️

Gość eularoiaaa
gratuluje:))) Nie patrz czy jest dobry dla innych Patrz jaki jest w stosunku do Ciebie. To bardzo ważna relacja. Może być, że będzie bardzo odbry dla innych, będzie ich tłumaczył, wspierał, a Ciebie będzie poniewierał, chamsko się zachowywał i odzywał, czego nigdy nie będzie robił do tych osób wokół...