Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomina

gastrolog Wrocław Euro Medi Care

Polecane posty

Czeka mnie, niestety, fascynująca konfrontacja z gastrologiem :). Dostałam namiary na kilku gastroenterologów z wrocławskiego Euro Medi Care\'u: - dr Lewera - dr Dzierla (płci obu/obojga nie znam). Znacie? Polecacie? Do kogo lepiej się udać? Szukam lekarza nie tylko kompetentnego, ale przede wszystkim komunikatywnego, życzliwego wobec pacjentów, który nie traktuje chorych jak wścibskich natrętów z fanaberiami. Przy okazji, żeby nowego tematu nie zakładać, z tej samej placówki chirurdzy - dr Paśko, dr Gebuza, dr Łebski - kto jest warty polecenia? Dziękuje i pozdrawiam :)

nikt z Wrocławia nie musiał mieć gastroskopii? szczęściarze :)

Gość soliekwe
hej. polecam lekarza K. Dudka z Ml. Technikow. to jeden z najlepszych fachowcow od gastroskopii we Wrocku. ma swietna pielegniarke - dzieki niej nawet sie nie zorientowalam, kiedy zabieg sie skonczyl ;) szczerze polecam!!

hej. dzięki za info, tylko ja muszę zrobić sobie gastro i kolonoskopię, oba zabiegi w narkozie i razem, jeśli to się uda :) - a w EMC jest to możliwe. Tam natomiast pracują właśnie ci dwaj lekarze (tych dwoje?).

Gość _a
ja mialam kolonoskopie w euro medi care i nawet nie wiem ze sie ten zabieg odbyl- bardzi porzadnie mnie potraktowali ale nie mam pojecia, ktory lekarz sie tym zajmowal. mysle, ze w tej placowce kazdy bedzie ok i nie masz sie czego bac. tylko jesli idziesz na nfz to sie lepiej szybko rejestruj! powodzenia

Gość celiak
Nomina, mam umówioną wizytę u dr Dzierli w Euro MEdi Care we wrocławiu. Jaki to lekarz?

Gość bywalec_emc
Niestety o doktorze Dzierli nic dobrego powiedziec nie mozna, czlowiek jest niekomunikatywny, wizyta trwa pare minut, jak zadaje pytanie to odpowiada jakby mu sie nie chcialo, slyszalem tez niepochlebne opinie od innych pacjentow. tego Pana nie polecam.

Gość rox79
Dzierla to konował i lamer omijać dalekim łukiem palanta, jak tak wygląda prywatna opieka medyczna w EMC to nie wyobrażam sobie jak podchodzą do pacjenta na NFZ, masakra

Gość Gastroskopia
Teraz dr Lewera przyjmuje w Centrum Gastrologiczno Hepatologicznym. Polecam odwiedzić http://centrumgh.pl Gastroskopia.

Gość gość
PILNIE POSZUKUJE CHIRURGÓW,KTÓRZY WSZCZEPILI MI 02.2012roku MIKROCZIPY W OCZY USZY I INNE CZĘŚCI CIAŁA(celem przygotowania do operacji urologicznej) BŁAGAM TYCH LUDZI O KONTAKT W CELU USUNIĘCIA MIKROCZIPÓW W ZAMIAN ZA-WYSOKĄ NAGRODĘ FINANSOWĄ. Mój adres E-mail: ordynus24@interia.pl

Gość gość
Wystrzegajcie się dr Dzierli! Jest niemily i bardzo brutalny. Generalnie odradzam gastroskopie w euromedicare w ogóle, pomijając koszmarnego lekarza sprzęt chyba też mają jakiś stary, bo rurka jest bardzo gruba.

Gość Marko19
Też miałem robioną gastroskopię.Niezbyt przyjemne,ale da sie to jakoś znieść.

Gość hania

Serdecznie polecam panią Barbarę Stolarską z Wrocławia, przesympatyczny lekarz :)

Gość Ada-Fujak

Również polecę Barbarę Stolarską , korzystałam z pomocy Pani doktor i bardzo dobrze na tym wyszłam.