Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakakkaaa

mam faceta którego kocham i jestem z nim 7 lat ale nie kochalismy sie

Polecane posty

Gość kakakakkaaa
CZY NAPRAWDE NIKOGO TAKIEGO TU NIE MA KTO ZUYJE BEZ SEKSU SWIADOMIE??

Gość nie wierze nie nie
to prowokacja jak nic,wiadomo ze najbardziej zakochany facet natury nie oszuka,nawet 7 letnia masturbacja nie zastapi mu sexu i napewno ja zdradzil po cichu to wrecz niemozliwe.jednak mysle ze to prowokacja!!!

Gość pomaranczowsza
aha. a czy np. gdybyscie mieli slub, to juz nie balabys sie ciazy i tego, ze bedzie cie mial cala? no bo jesli np. nie chcesz miec dziecka, albo cie nie stac na jego wychowanie, to slub akurat w tej kwestii nic nie zmienia.

Gość jagooo
sorka ale dorosly facet nie wytrzyma 7 lat bez sexu nawet jesli sam wali sobie konia...moze on ciebie ma, ale jego poza tobą mialo pewnie sporo

Gość kakakakkaaa
niemusisz wierzyc jak nie chcesz po co mi potrzebna twa wiara? jesli chodzi o slub to boje sie slubu i bycia matką ..cholernie sie boje..

przed ciaza mozna sie zabezpieczyc, a nawet jesli juz byc wpadla, to chyba nie byla by to w Twoim wieku jakas straszna tragedia? A ponadto balansujesz po bardzoo cienkiej lini, bo jak ktos pwiedzial moze stac sie mozliwym fakt, ze chociazby dla samymch potrzeb Twoj chlopak Cie zdradzi niekoniecznie nawet to planujac. To, ze oddasz mu sie cala nie bedzie rozwnoznaczne z tym, ze przestanie Cie kochac, czy zabiegac o Ciebie, jesli twierdzisz, ze swiata poza Toba nie widzi, on swoich uczuc napewno nie opiera jedynie na seksie, ktorego jeszcze nie ma z Toba, boo gdyby tak bylo to juz by Cie zostawil dawno.

Gość kakakakkaaa
.dlaczego tak myslicie ? czemu chcecie mi wmawiac ze moj facet ma kogos|? uwierzcie ze ja go znam ..i wie nabank ze nie ma i nigdy nie zdradzil. ON MNIE KOCHA NAPRAWDE ..dlaczego wy nie wierazycie w taka milosc>? czy ten swiat naprawde jest taki zepsuty??

Gość ...pytajacy...
ja jestem:)...żyję bez seksu ze swoją dziewczyną..ona jest katoloczką..ja nie zabardzo:)..ale mimo wszysstko nie mam zamiaru jej zdradzać..wieć nie martw się.Seks to nie wszystko..Jeśli dajesz swojemu facetowi szczęscie i widzisz zę on jest z tobą szczęśliwy to wszystko jest dobrze..wieć uśmiech poproszę:)

Gość pomaranczowsza
kazdy kto chce moze wytrzymac bez seksu, co za bzdura, ze nie wytrzyma :D temat sam w sobie jest ciekawy, bo rozne moga byc powody takiego zachowania. ale nie, ze jest w tym cos zlego. mi sie wydaje, ze taki zwiazek jak opisuje autorka moze byc piekny i romantyczny, jezeli oboje sa tego samego pokroju. niebezpiecznestwo wisi tylko w dusznym powietrzu, jesli robia to "pod ludzi".

Gość ppyyssiiaa
a ja Cie rozumiem... i nie jesteś jedyna, tyle, że ja wiem, że potrafiłabym się przełamać... w pewnych okolicznościach i gdyby on bardzo mnie bardzo namawiał, ale on szanuje moj wybór i mnie nie namawia...

Gość kakakakkaaa
no dzieki pytajacy:) pocieszyles mnie cholernie:) usmicham sie własnie sama do siebie ... tez jestem katoliczką ale tu nawet nie chodzi o to:)

Gość ...pytajacy...
aha.i tym bardziej namawiać do czegos czego ona nie chce:)

Gość kakakakkaaa
moj facet moze głupio t ozabrzmi ale nie ma zbyt duzego temperamentu...jest ciotowaty jesli chodzi o kobiety :) niewazne..poprostu to ze nie wspolzyje ma wiele przyczyn i niekoneicznie mnie sama to tez cieszy bo kurcze mysle o tym ..myslicie ze nie jest mi dziwnie z tym czasem\??

Gość pomaranczowsza
piszesz, ze boisz sie slubu i bycia matka, ale przeciez to nie jest rownoznaczne, tylko dlatego, ze bedziecie mili slub nie oznacza, ze wbrew swej woli musisz zostac matka. nie mysl, ze namawiam cie do seksu, tylko chce rozgryzc motywy twojego postepowania, zeby wiedziec, cz yto co robisz robisz z milosci, czy ze strachu :)

Gość jagooo
boisz sie slubu, boisz sie bycia matką...kobieto to czego ty sie nie boisz

Gość ELWIRA NOWAL
pytajacy ile ty zyjesz bez seksu?

Gość kakakakaka
wiesz pomaranczowa.. ja boje sie chyba tak naprawde ze on bedzie mnie mial calą zajebiscie jest kiedy wiem ze mnie nie ma w 100%..to sprawia ze przez cale 7 lat jest romantykiem i sie stara o mniejak diabli.. zaskakuje mnie non stop i zachowuje sie tak jakbysmy sie dopiero poznali..moze to głupio zabrzmi ale boje sie ze seks to sepsuje..ze nie bede miala juz nic w zanadrzu /// i niczym go nie zaskocze..juz..

Gość pomaranczowsza
czyli wyglada na to, ze dobraliscie sie pod tym wzgledem, no i gucio :) wazne, ze wam jest tak dobrze ... tylko jednak, nie bylabym za robieniem czy nie-robieniem czegos ze strachu, bo to wywoluje nerwice i potem czlowiek mysli, ze cos z nim jest nie tak.

Gość svsfdvfd
kakaka, czy jak tam, idz z tym na forum dla aseksualnych, ale lepiej zebys od razu znalazla jakiegos dobrego psychologa bo to nie jest normalne (a myslalam ze tylko ja, nieruszona przez mezczyzne nieomal do trzydziestki, jestem nienormalna)

Gość pomaranczowsza
to juz zakrawa na manipulacje ;)

nie mieszaj pojec i nie dorabiaj ideologii do czegos co jest naturalne, a potrzeby seksualne sa wlasnie taka natura, ktorej sie nie oszuka. To, ze Twoj facet jest przy Tobie, kocha Cie, to chwala mu za to, ale to nie znaczy jednoczesnie, ze sam czuje sie w pelni spelniony. Ale Ty juz tak duzo powiedzialas, ze ja jestem przekonana, ze nikt na forum tutaj nie bedzie w stanie Ci pomoc.

Gość gutek solski
to chore co ta kakaka pisze..to niemozliwe.. nie znam nikogo takiwego na ziemi..

Gość pomaranczowsza
gutek, to wypelznij poza swoje podworko, bo w malym mozgu malo sie miesci :P

Gość jgm
kakaka, ja bym sie raczej na twoim miejscu bala ze on sie tym stanem zniecheci a co do seksu, wierz mi, zawsze jest cos nowego do odkrycia a kazdy seks moze byc inny, w tym kazdy kolejny wznosi nas na nowy poziom porozumienia, wzajemnego oddania itd

Gość buhahhaha lol rotfl
jestes dziewica?

Gość adriana ada
ROZUMIEM CIE... sama jestem z moim kochanym juz 5 lat i tez sienie kochamy...czekamy do slubu ./moze za dwa lata sie pobierzemy jak skoncze studia:)

Gość kakakaaa
a czym mam byc>?jasne ze dziewica moje bmi = 20 a po co to wam?>??

Gość marne te prowokacje
BUHAHAHA, nastepna prowokacja

Gość ojki
Hmm...to moze bedziesz narzeczenstwo ciagnela az do grobu,zeby czasem mu sie cala nie oddac i przypadkiem nie zostac matka? To chyba nie jest normalne,takie odczucia. Powinnas tego pragnac i zrobic to po slubie,wedlug swoich wierzen,ale w Twoim przypadku to wyglada jak ucieczka przed czyms,co nieuniknione jest. Przeciez seks ma wzbogacic wasz zwiazek a nie sprawic,ze on Cie juz nie bedzie chcial... gdyby tak to mialo dzialac,to zadna para by nie przetrwala!

Gość Roman Edukator
UWAżAM, żE TO CHORE