Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tala

Co sądzicie o takich telefonach?

Polecane posty

Konkretnei to chciałabym poznać wasze zdanie na temat komórek ozdobionych cyrkoniami (cała obudowa lub kilka diamencików tu i tam). Co wy na taki telefonik? p.s . Podałabym link na allegro, żeby byl jakiś przykład ale nie chce zostać posądzona o reklamę czy coś..

Gość liyhjbgfsvfsd
wez sie tak nie spinaj i wrzuc linka

Gość niebieskooookaa22
typowo kobiecy fonik:P tak jak czerwone, różowe, z klapeczką... itp. ale warto też sprawdzic parametry: ile ma pamięci, jaki aparat...

Gość koko szmelc
mysle ze to wiocha jest :)

Nie podobają mi się. Pierdółki, a w środku - null. Totalne zero. W dodatku parę tygodni użytkowania takiego telefonu, a mogę się założyć, że część tych diamencików poodpada. A to dopiero brzydko wygląda.

Gość afra
szkoda placic za cos co kompletnie jest zbyteczne....

--> liyhjbgfsvfsd skoro napisałam , że nie będe komuś robić reklamy to przy tym zostanę...jak masz ochotę to soboie poszukaj

http://allegro.pl/item158477266__stylowa_komorka_brylanciki_ozdobne_mega_hit.html Podejrzewam, że chodzi mniej więcej o ten efekt. Tu akurat ktoś sprzedaje same brylanciki. Mnie się to akurat nie podoba, wolę telefon w klasycznej wersji, wyglądający jak telefon, a nie jak choinka. Myślę, że takie coś może się odklejać, choć pewna nie jestem.

a mnie sie podobaja - bo dlaczego telefon ma wygladac normalnie ja wole zeby byl tylko moj i ladniusi, przeciez spedzam z nim 90 procent swojego czasu - to czemu ma byc brzydki?

Gość Pogratulować
... osobie, która spędza z telefonem 90% swojego życia. To doprawdy głębokie.

Gość żenada aha
Współczuje Wam, że przykładacie do takich bztetów wagę :o

Gość żenada aha
przywiązujecie*

Gość do zenada aha
Zapewne ciebie wcale nie obchodzi to jakimi rzeczami się otaczasz...pewnie meble tez kupowłas pierwsze lepsze bo cie nie obchodzi ich wyglad? wspolczuje ci ze nie potrafisz sie cieszyc takimi robiazgami i ze nie potrafisz skorzystac z okazji uprzyjemnienia sobie życia (moze w tym przypadku niewielkiego ale zawsze coś)

Gość Alexxxa
Meble to co innego, bo jestem nimi otoczona. natomiast telefon wyjmuje, rozmawiam, chowam. Nie ogladam go. To sprzęt użytkowy

Ciekawi mnie, czy takie diamenciki można przykleić na tubkę pasty do zębów i mydelniczkę. A także na wycieraczkę przed drzwiami, łyżeczkę do herbaty i nawilżacz powietrza. Ostatecznie, używam ich częściej niż komórki i chcę, by ładnie wyglądały.