tala 0 Napisano Styczeń 14, 2007 Konkretnei to chciałabym poznać wasze zdanie na temat komórek ozdobionych cyrkoniami (cała obudowa lub kilka diamencików tu i tam). Co wy na taki telefonik? p.s . Podałabym link na allegro, żeby byl jakiś przykład ale nie chce zostać posądzona o reklamę czy coś.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liyhjbgfsvfsd Napisano Styczeń 15, 2007 wez sie tak nie spinaj i wrzuc linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niebieskooookaa22 Napisano Styczeń 15, 2007 typowo kobiecy fonik:P tak jak czerwone, różowe, z klapeczką... itp. ale warto też sprawdzic parametry: ile ma pamięci, jaki aparat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koko szmelc Napisano Styczeń 15, 2007 mysle ze to wiocha jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waniliowy_budyn 0 Napisano Styczeń 15, 2007 Nie podobają mi się. Pierdółki, a w środku - null. Totalne zero. W dodatku parę tygodni użytkowania takiego telefonu, a mogę się założyć, że część tych diamencików poodpada. A to dopiero brzydko wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afra Napisano Styczeń 16, 2007 szkoda placic za cos co kompletnie jest zbyteczne.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tala 0 Napisano Styczeń 17, 2007 --> liyhjbgfsvfsd skoro napisałam , że nie będe komuś robić reklamy to przy tym zostanę...jak masz ochotę to soboie poszukaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ducky Duck 0 Napisano Styczeń 17, 2007 http://allegro.pl/item158477266__stylowa_komorka_brylanciki_ozdobne_mega_hit.html Podejrzewam, że chodzi mniej więcej o ten efekt. Tu akurat ktoś sprzedaje same brylanciki. Mnie się to akurat nie podoba, wolę telefon w klasycznej wersji, wyglądający jak telefon, a nie jak choinka. Myślę, że takie coś może się odklejać, choć pewna nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skarpetkowiczka 0 Napisano Styczeń 18, 2007 a mnie sie podobaja - bo dlaczego telefon ma wygladac normalnie ja wole zeby byl tylko moj i ladniusi, przeciez spedzam z nim 90 procent swojego czasu - to czemu ma byc brzydki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pogratulować Napisano Styczeń 18, 2007 ... osobie, która spędza z telefonem 90% swojego życia. To doprawdy głębokie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żenada aha Napisano Styczeń 18, 2007 Współczuje Wam, że przykładacie do takich bztetów wagę :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żenada aha Napisano Styczeń 18, 2007 przywiązujecie* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do zenada aha Napisano Styczeń 19, 2007 Zapewne ciebie wcale nie obchodzi to jakimi rzeczami się otaczasz...pewnie meble tez kupowłas pierwsze lepsze bo cie nie obchodzi ich wyglad? wspolczuje ci ze nie potrafisz sie cieszyc takimi robiazgami i ze nie potrafisz skorzystac z okazji uprzyjemnienia sobie życia (moze w tym przypadku niewielkiego ale zawsze coś) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alexxxa Napisano Styczeń 19, 2007 Meble to co innego, bo jestem nimi otoczona. natomiast telefon wyjmuje, rozmawiam, chowam. Nie ogladam go. To sprzęt użytkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nefrytowy_Drab 0 Napisano Styczeń 19, 2007 Ciekawi mnie, czy takie diamenciki można przykleić na tubkę pasty do zębów i mydelniczkę. A także na wycieraczkę przed drzwiami, łyżeczkę do herbaty i nawilżacz powietrza. Ostatecznie, używam ich częściej niż komórki i chcę, by ładnie wyglądały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach