Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 55539

psanie na gg ,lub na czacie

Polecane posty

Gość 55539

czy zemna jest cos nie tak?.....czy to tez sie i wam zdarza.... Bardzo nie lubie gdy mezczyzni w czanie rozmowy na gg odpowiadaja mi slowkiem "acha",gdy robia blady ortograficzne,gdy mam wrazenie ze ciagne cala rozmowe.... Sama robie bledy,czy pisze nie skladnie,ale jak ktos mi pisze ze "szkola to byloa dawno temu" albo "nie chce mi sie myslec nad zdaniem" to czuje sie olewana.Staram sie ladnie pisac w miare swoich mozliwosci poprawiam ortografie...w Kazdym razie bardzo cenie sztuke ladnego pisania i mysle ze jest wazna do nauczenia:) Mam problem ....ze przez to cale moje "zboczenie" kacze rozmowy z mezczyznami...i ciagle zaczynam od poczatku z nowymi....

Gość ggrosia
sprawdź własną pisownię

a ile \'widziałaś\' wersji pytania \'skąd jesteś\'? :P ...bo mnie powaliło wydanie \'skond\' i jeszcze \'\'z kont\' :D

Gość 55539
troche sie przekonalam tez ze to jak ktos pisze przenosi sie w pewnym sesie do rzeczywistosci...Jak ktos ladnie pisze i sie stara to jest pelen energi i pasji.Jak ktos nie odpowiada to jest bierny,lubi jak sie nim zajmuja.....

Gość 55539
noi to cale "skad jestes" hehe fajnie bylo by tez zeby nie zadawali na wstepie tego pytania dziwna jestem....

Gość ggrosia
kololrrratka... żółta odmiana człowieka żółta odmiana człowieka, mongoloidzi, jedna z 3 gł. odmian (wielkich ras) człowieka współcz., wyróżnionych przez G. Cuviera; skóra śniada różnych odcieni; włosy ciemne, proste; oczy ciemne; bardzo słabe owłosienie ciała; szpara oczna często skośna, wąska wskutek fałdy mongolskiej; twarz płaska; pierwotne rozmieszczenie w południowo-wschodniej i środkowej Azji, skąd rozprzestrzeniła się na obie Ameryki (Indianie).

hymmm... czytając wnikliwiej Twoje posty stwierdzam, że może Twoi rozmówcy nie dbają o ortografię, bo Ty też tego nie robisz... ;)

Gość to ty...............
Anka??????????

Gość 55539
mala megi--wypisz z moich wypowidzi bledy

Gość Ciebie razi
gdy odpowiadają słówkiem acha, zamiast się szerzej wypowiedzieć, a ja podskakuję z wrażenia na krześle, gdy piszą acha zamiast poprawnego aha :D Pomyśl, jak ja mam przerąbane, od razu zrobi Ci się lepiej ;)

Gość To ty
Która ANKA

Gość 55539
ok.robie bledy.... ale staram sie,chce sie nauczyc ladnie pisac. oczywiscie najlepiej uczy sie takich rzeczy w rozmowie z milymi ludzmi,ktorzy nie maja tendencji do sarkastycznych wypowiedzi :P Chodzilo mi o wrazenie olewnania na czacie i gg stwierdzeniem pokazywaniem ze to wogle nie jest wazne

ja też mogę? :P \'mysle ze jest wazna do nauczenia\' -błąd skłądniowy... czy jakiś tam taki ;) nie robisz przecinków... pierwszy rzuca mi się w oczy brak przecinków przed \'że\' \'kacze\' \'sesie\' ...więcej mi sie nie napatoczyło... bo ortograficznym \'orełem\' nie jestem ;)

Gość 55539
Ciebie razi---w pelni pokazujesz co to jest zlewka :) taka na 100% :)

Gość to ty..............
Anna Ch.....a

Gość Chciałaś to masz
Zrobiłaś mnóstwo literówek, nie używasz polskich znaków, a najbardziej poraził mnie błąd w tym zdaniu : "Mam problem ....ze przez to cale moje "zboczenie" kacze rozmowy z mezczyznami...i ciagle zaczynam od poczatku z nowymi...." "kancze" - pisze się kończę

Gość Chciałaś to masz
Sorki "kacze" = kończę

Gość to ty..............
Ale wg mnie "Ciebie razi" zazartowała tylko nikogo nie "zlewała" może czas wyluzowac troche??

Gość izzu
Sam topic juz ma byka,,:p "psanie na gg..." co to psanie?? moze mi ktos wyjasni?? Widac moja znajomosc jezyka polskiego jest bardzo ubogi,poniewaz nie znajduje w nim slowa "psanie" ;):p :D

Gość 55539
no wlasnie:) sami pokazujecie zlewe, ja tam niczego nie chcialam :) i na pewno to wiesz :)

skąd... dla mnie poprawna wersja skąd, to skąd... i innej nie uznaję:classic_cool: ale jeśli jest jakaś inna, to chętnie poddam się uświadomieniu :D

aaa... i jeszcze \'przecinek znika gdy w zdaniu tkwi: ani, bądź, oraz, lub albo ni... i maleńkiego także się boi, więc obok niego raczej nie stoi\' :D