Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 55539

psanie na gg ,lub na czacie

Polecane posty

Gość 55539
powaleni jestescie..i tyle.... chociaz fajnie ze wyluzowani....poprostu myslam ze ktos tez tu zemna posmeci...bo nie mam ochoty na zarty.......................

Gość Ciebie razi
W takich sytuacjach można się jedynie śmiać... albo upić ;) Koloratka, w pewnych wypadkach może się tam pojawić przecinek ;)

Gość ok....
ja rozumiem o co Ci chodzi, mnie tez razi kiedy ktos pisz : ktury, cusz, harakter, tagze, rze, itp bo to sa jak dla mnie jedne z podstawowych wyrazów i nie lubie czytac takich "bzdur" jednak nie wszyscy faceci sa wielkimi talentami ortograficznymi i moze czasem warto przymknąc oko na to, takie cos jak dysleksja też chyba jeszcze istnieje.

Gość Ciebie razi
Szkoda, fajna była :(

no tak... ale to jest wierszyk z podstawówki:D a te \'wypadki\' są na tyle \'wypadkowe\', że zdania z nimi konstruuja ludzie, którzy doskonale wiedzą w jakich sytuacjach należy przecinka zapodać:P;) Joahim- niestety nadal nie wiem dlaczego do mnie pijesz... no, ale Twoja sprawa... bawcie się dobrze ;)

Gość Ciebie razi
No, mówiłam, że fajna :D Zna wyjątki i jest błyskotliwa :D Koloratka, jaka szkoda, że nie jesteś mężczyzną ;)

hymm... a... no dobra... podaj... skoro musisz :P Ciebie razi- no nie jestem facetem... ale może coś da się zrobić ;) :P a tak poza tym, to... mów mi tak jeszcze ;):P

I jest strachliwa bo zaraz padnę na plecy ze śmiechu oj Koloratka

Gość Ciebie razi
Koloratka, gdybyś napisała: "mów do mnie jeszcze", powiedziałabym, że, nadmiar słodkich dreszczy może zaszkodzić; nawet, gdy wywołują je słowa ;)

Joahim... słońce Ty moje... miałam tę stronę kiedyś w ulubionych ;) tak czy siak... teraz się mi nie ładuje :P no i nadal nie wiem co Ci we mnie nie pasuje... bo czuję się atakowana :P Ciebie razi- no... zawaliłam... :P

Gość Ciebie razi
Całe życie przed Tobą, zdążysz jeszcze wykuć na pamięć ;) Piszę tu z Wami, zamiast pracować, dawno nie widziałam tak zabawnego topiku :D Pomyślcie o wyrzuceniu mnie stąd :D

pytanie kierowałam do Joahima af korz ;) ja piszę zamiast czytać... :P za kopniaka rozpędzającego na drogę też bym się nie obraziła;):P

Ciebie razi w y r z uc ać a to za co ?/ koloratk nie powinno być Ci przykro

Gość Ciebie razi
Ja piszę zamiast... pisać :D Joahimie, żebym pracowała ku chwale ludzkości ;) Za lenistwo :D

Joahim- poczułam ulgę... :P Ciebie razi- a co musisz pisać? :P ja muszęp rzeczytać kilka artykułów ;) (gdyby się uprzeć, to pisać też bym coś musiała:P)