Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 55539

psanie na gg ,lub na czacie

Polecane posty

Gość Ciebie razi
Zakochany czy zmęczony? :D

tzn... nie przez cukierki...? ehh... szkoda... byłoby tak... słodko :P (i to znaczy, że nie chcesz ode mnie cukierka?😭 ale w sumie... masz rację- od obcych się nie bierze!:P)

Gość qwertyuiio
qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm

bo chcę wytłumaczyć awarię netu nie lubie aby ktoś mnie inaczej zaułważał

Gość .._..
jak tam Twoje pisanie...? ;)

Gość Ciebie razi
Czyje? :D Bo wątek pisania pojawiał się często ;)

55539 ---> Naprawdę nie chciałam cię oceniać, ale wkurzyło mnie to, jak ty bez ogródek oceniasz innych. No więc skoro prosisz, żebym pokazała ci twoje błędy, to ok. (wybacz, że tak późno, ale tu nie zaglądałam): \" zemna\" - \"ze mną\" interpunkcja - błąd na błędzie, dosłownie nie masz o tym zielonego pojęcia \"nie składnie\" - nieskładnie (\"nie\" z przymiotnikami łącznie \"erudytko za dychę\" ) „cenie sztuke ladnego pisania i mysle ze jest wazna do nauczenia” – to zdanie jest po prostu żenujące „w czanie rozmowy” „kacze rozmowy z mezczyznami” – bez komentarza :) To tak ogólnie, bo szkoda mi czasu na poprawianie takiego chłamu (i ty podobno w miarę możliwości poprawiasz swoje błędy – dobre, hehehe) Zanim zaczniesz oceniać innych, to najpierw zastanów się nad sobą – masz typowy „przerost formy nad treścią” ;) Pozdrawiam

Gość takasobiejajajaja
ja myslałam ze nieskładnie to przysłówek... ale moze sie czepiam, poza tym nie pamietam czy pisze sie razem czy osobno z nie :D hehe...tłumok ze mnie :) ale co mi tam :)

Gość jak ja lubie topiki
na ktorych ktos komus wytyka błedy a sam je robi :) mała megi - niesładnie to przysłówek :) no więc - ładnie to tak zaczynać zdanie od "no więc" :) :)

racja, pośpiech i ... trochę mnie wkurzyła tym nadawaniem na innych - ale z przysłówkami też łącznie ;), ta sama zasada

Gość ad_21
zalozycielka topiku ma racje, nic zlego w tym ze nie rozmawia z facetami, ktorzy juz na wejsciu nie potrafia dac o sobie dobrego swiadectwa, dorosly faceto ktory robie bledy ortograficzne i nie potrafi ulozyc zdania to zenada. dobrze robisz 55cos tam, ze szukasz faceta na poziomie, no chyba ze ktos szuka prostaka po zawodówce, z ktorym wstyd pokazac sie wsrod normalnych ludzi, sorry, ale klasę to trzeba miec i nic dziwnego, ze konczy sie znajomosc z osobami ktore jej nie posiadają.

wszystko się zgadza - ale ona sama ma bardzo niski poziom, a wymagania ... - łatwo jest oceniać kogoś, a trudniej obiektywnie popatrzeć na siebie - tacy ludzie są najgorsi ...

Gość ad_21
podpisuje sie pod twoim zdamniem, mala megi złota zasada: nie wymagaj, czegoś od innych, jesli nie wymagasz tego od siebie.

Gość ad_21
a ja już Cie kojarzę, wieesz? :D

Gość AD_21
nie, kojarze twojego nicka z innego topiku