Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Unikat

Zwatpienie.....

Polecane posty

Gość Unikat

Wiem że wątków o podobnej tematyce było mnostwo ale nie mogła nigdzie znalezc odp. na moje pytanie wiec załadam nowy!:) Moj problem dotyczy cer walcze z nia jak tylko moge od ok 3 lat ma tradzik napoczatku był niewielki pozniej przerodzał sie w coraz wieksze niespodzianki do teraz czyli chyba tradzik różowaty!Postanowiłam z tym walczyc ok 4 miesiace temu zaczełam stosowac Filry-wysokie i fotostabilne,Acne Derm+duac żel+tatralysal-zalecił mi dermatolog, który kompletnie na niczym nie znał , oczywiscie o filtrach nawet słowa nie pisnoł...tragedia;/ale w miare szybko zrozumiałam z kim mam doczynienia i zrezygnowałam z jego usług:)rezugnujac rownież z Duacu bo stwierdziłam że efekt marny jak za takie pieniadze oraz tetralysar'u bo za bardzo niszczył watrobe!!obecnie jestem na etapie poszukiwania dobrego Dermatologa w Krakowie zna ktos może godnego polecenia? Teraz jada na Atredermie i poprawy dalej nie widze a to juz mieciac wiem że powinnam uzbroic sie w cierpliwosc ale jak skoro jestem zdesperowana!!Ciagle nowe niespodzianki w postaci bolacych,czerwonych pryszczy i przebarwienia!jak mam z tym walczyc.Do mojej lekko naczynkowej cery właczyłam jeszcze Active C!ale poprawy nie ma!Prosze was poradzcie co mam zrobic?bo jestem naprawde załamana!

Gość gusiaczekkk
mialam kedyś bardzo brzydką cere, mnóstwo pryszczy, antybiotyki, masci plyny nic nie dawaly, dopiero jak zmienilam tryb życia, sposób odżywiania, oczyścilam organizm, schudlam ok.10 kg w efekcie, to zauważylam znaczną poprawe w wyglądzie skóry, nie jest może idealna, bo lubilam drapać i wyciskać pryszcze i blizny pozostaly, ale naprawde teraz jest prawie idealnie, nie mam juz tych okropnych wyprysków na plecach, przede wszystkim polecam oczyscic organizm, który od chemicznego pożywienia buntuje się i wszystkie zanieczyszczenia wychodzą w postaci syfków, powodzenia ;)

Gość Unikat
tyle że ja naprawde zdrowo się odżywiam!Dozo witamin i różne suplementy nie jadam fast foodów a jednak problemy z cera dalej sa.!