Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łezka___35

czy miałam prawo sie podniewac?

Polecane posty

Gość łezka___35

po obejrzeniu w tvn-style programu jaka bielizne lubicie u swoich kobiet lub jaka wam sie podoba -pytanie do mezczyzn w programie?pytam mojego misia czy zwraca uwage na moja bielizne na to on ....misiu wiesz ze bielizna nie robi na tobie wrazenia nie masz wciecia i fajnej figury....czy miałam prawo sie zgniewac bo napewno mi było bardzo przykro a nie jestem bardzo gruba moze nie mam figury jak modelka ale zrobiło mi sie przykro

Gość przynajmniej był szczery
Wolałabyś żeby ci nałgał jaka to jesteś cudowna i idealna? Ech....kobiety.

Gość ...---...---...
masz tez pełne prawo popracować nad figurą tak, żeby nastepnym razem przy podobnej okazji usłyszeć tyle komplementów, że aż będziesz miała mokro w majtach ;)

leśne dobre spostrzeżenie ;) Kobieto autorko. .. Mężczyzna napewno nie powinien mówić czegoś takiego, bo to podłe... Ale pewnie sama umiesz obiektywnie ocenić, czy wyglądasz seksownie w bieliźnie, czy nie. Jeśli Twoim zdaniem wyglądasz olśniewająco, to masz prawo do focha jak stąd do Nju Jorku ;) Jeśli uważasz, że on ma rację (choć powinien to zachować dla siebie), to weź się za swoje ciało tak jak już ktoś napisał. Faceci to wzrokowcy, nie zapominaj

Gość łezka___35
zgadzam sie z wami faceci to wzrokowcy...wziac sie za siebie ale dla drugiej osoby....nie wygladam jak OMA jak modelka tez nie,nie potrzebuje komplementow ani okłamywania mnie tyle ze zrobiło mi sie bardzo przykro:(