Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam chcicę

Opowiedzcie mi , co zrobilibyscie ze mną

Polecane posty

Gość mam chcicę

Siedzę przed kompem , musze trochę jeszcze popisac i naszła mnie chcica. Jestem gotowa na wszystko ! Mam dlugie włosy , mam spore melony, jędrną , dużą pupe i wąska talię. Prawdziwa ze mnie sucz

Gość blech
bleee :O slyszalas kawal o zdzisku?

Gość mam chcicę
nie syszalam kawału o zdzisku , ale nie psuj mi nastroju kawałami o zdzisku :classic_cool:

Gość TO SEM JA
Napalona noca kobieta ????

Gość panowie panie zazdrośnip
też mam chcię, chętnie bym się pobwiła

Gość ambra
i co proponujesz

Gość wrzucilbym cie do pieca
albo przez okno, po co mi taka puszczalska baba :P

Gość mam chcicę
chciałabym , żeby zedrzeć ze mnie bieliznę , rzucic na stół i zerżnać trawdym jak stal kutasem; ale własciwie przeciwko wolniejszej akcji z ssaniem cycuszków i lizaniem mokrej cipki tez nie miałabym nic

Gość mam chcicę
nie rozumiesz , bezczelny zburze , ze kobieta tez ma chcicę i czasem by po prostu psozła w tango eh co wy tam wiecie

Gość pan Zenek
aaaaa.... wydalo sie... to Ty jestes ten mlekopij z sasiedniego topikaaa :P

Gość no do pieca

Gość mam chcicę
a po co my tu siedzimy ? wszyscy jestesmy zbokami , no w każdym razie na chwię obecną :P oj poszłabym pod prysznic , zeby tak nagle zgasło światło i tu nagle otwieraja sie drzwi , wchodzi nagrzany samiec z wyprężonym fiutem i wciska mi co od tyłu prosto w cipke , a ja już stoje wypieta , bo jak już wspominałam , mam chcicę; i to na taką ewidentnie od tyłu

Gość no to do pieca

Gość iohiioioo
"Siedzę przed kompem , musze trochę jeszcze popisac i naszła mnie chcica. Jestem gotowa na wszystko ! Mam dlugie włosy , mam spore melony, jędrną , dużą pupe i wąska talię. Prawdziwa ze mnie sucz" taaa... a tak naprawdę to facet

Gość ambra on
juz mnie wzielo

no dobra sama sie prosilas- rzucilbym cie na lozko zdarl majtki i stanik i wywrucil na plecy ,nogi przyciskajac do brzucha tak zebys kolanami dotykala brody (oczywiscie mam ze soba pare zabawek)w tak wypieta dupke wsadzilbym ci taka mala zabawke zeby ci ten otwore zatkac i zaczynam lizac twoja cipke az sie zrobi calkiem mokra a zaraz po tym wsadzilbym ci kutasa do buzi zeby pozadnie stwardnial -chcesz dalej?

Gość pan Zenek
ciekawe czy jest tu jakas kobieta :D

Gość mam chcicę
oczywiście , że chcę dalej :) hehe to jak woda na mlyn :P

Gość mam chcicę
jednak wolałabym , żeby majtki zostały na pupie , a zamiast zdzierania - uchylić na bok ; wtedy jest fajne wrazenie , ze silny kutas wciska sie do wewnątrz jak gruby wąż

Gość No to kawał o Zdziśku
Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Zdzisiek... Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał,że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Zdzisiek... Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo. Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Zdzisiek ma klasę!". Zdzisiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Zdzisiek, to jednak jest zajebisty!". Zdzisiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka gladiatora. Facet w szafie myśli: "ten Zdzisiek, to ekstra gość!". Zdzisiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa. Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Zdzisiek jest rewelacyjny" W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy... Facet w szafie myśli: "Ja pierdolę! Ale wstyd przed Zdziśkiem".

Gość mam chcicę
w ogóle tak siedzę i się sama sobą podniecam; mam duże cycki , 75 d , a na takie melony trudno dostać stanik; dlatego piersi są ścisniete , nie mają jak oddychac; czasem dla zgrywu wkladam sobie pomiedzy nie świeczkę - stoi podtrzymywana wyłącznie siłą cycków

Gość giiiuiui
no, ja jestem kobietą, ten tekst kogoś na czarno podobał mi się a teraz idę spać, dobranoc

no dobra niech ci bedzie ,tylko zeby mnie pozniej z blotem nie zmieszali:) - zeby ci lepiej bylo przy obciaganiu mojego kutasa rzne cie wmiedzyczasie wibratorem ,kiedy widze ze juz jestes dobrze nakrecona kaze ci sie wypiacna kleczkach rece przypinam ci kajdankami do lozka i to co przed chwila tak \"dobrze \" obciagnelas pakuje ci do cipki izaczynam nim w srodku poruszac ,najpierw powoli ale zaraz coraz szybciej imocniej az cale lozko chodzi i zebys nie myslala ze to wszysko dostajesz kilka mocnych klapsow w tylek az ci sie cala pupa czerwieni ,jeczysz i stekasz co bardzo mnie podnieca zanim jednak skoncze szybko odpinam ci jedna reke ,odwracam cie ikoncze na twoich piersiach. moze byc ?czy napisac ci jeszcze jak nas moja zonka przylapuje?

Gość mam chcicę
opowiedz , jak przyłapuje nas twoja żona , razem z m0im mężem , im też się coś należy od życia :P

a wiec wchodzi moja zona i w szale sciaga majtki a stanik to wogole w strzepach :) szybkim krokiem idzie w nasza strone aleee mija nas iotwiera szafe w ktorej jest TWOJ MAZ :) chwyta za jego sterczaca pale i zaczyna ja obciagac jakby nigdy huja nie widziala a ten zaraz odwraca ja tylem i zaczyna ja rznac jak zwierze kiedy jest juz calkiem mokra wklada jej swojego kutasa w tylek ,oboje jecza glosno z podniecenia ,zaraz rzuca ja na wyro i lize jej cipke ,ona lezy na plecach wywija jej nogi w gore i znowu wciska jej swojego kutasa na przemian w cipke i w tylek jest tak podniecony ze po kilku minutach truska jej na brzuc i piersi-no i co to ci sie podobalo czy nie bo mi tak:)

no i co zadnej reakcji a ja sie tak napocilem.chyba z tym twoim mezemm to przesadzilem pewnie sie wkur..... :)