Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna oj wredna kwoczka

kąpiecie sie rano czy wieczorem?

Polecane posty

Gość trirtitit
POPRAWKA a ja kapiel to chyba ostatnio z 3 mies temu (brak czasu), prysznic codziennie rano i wieczorem tez ale wieczorem czasem sie zdarza bez prysznica jak juz nie mam sily, głowe co 2 dzien osobno

Gość nieważne naprawdę
czy rano czy wiecozrem, czy i rano i wieczorem wżne zebyście nie smierdziały

Gość ja pracuje w biedronce
i czuje sie urazona twoja wypowiedzia! co myslisz ze ja jestem brudna, jest mi po prostu przykro. To ze ty biurowa łachudro używasz mozgu a ja miesni nie znaczy ze lepsza jestes. I nie smierdze

Gość wosk żółty
jak mozesz pisac ze pracujesz w biedronce i nie smierdzisz? smierdzisz tylko juz nawet siebie nie czujesz ale my klienci czujemy pot spod pach jak przenosisz towary, zmiatasz podłogi....

Gość Robuśxxx
ja myje sie tzn biore prysznic rano i czasami wieczorem z tym ze wacka pucuje kilka razy dziennie

Gość ssssssssssssssss.........
O 19 lub 20 chodzicie spac???? To jak dzieci po dobranocce. Gdbym ja miala codziennie tak chodzic spac, mialabym wrazenie, ze przesypiam zycie!

biore prysznic rano i wieczorem. bo lubie. a latem to trzy razy dziennie. a o co chodzi sprawdzacie stan higieny kafeteriuszy?

Gość belele
a ja tylko wieczorem, bo rano jestem zawsze nieprzytomna,więc rano tylko zęby i twarz i wystarczy

Gość wins
kaszka z mlekiem zapewne sie myje w sobotę wieczerem

Gość jestemmmm
wieczorem kąpię się tylko w niedziele i przed jakąś ważną imprezą na wypadek, gdybym zaspała... :) codziennie o 7 rano 10 minut prysznica, 2 razy w tygodniu z włosami. Wieczorem prysznic tak mnie ożeźwia, że nie moge zasnąć do 3 - 4 rano.... aha - pracuje w biurze

Gość aabbee
rano i wieczorem nieraz czesciej ale to od potrzeb kazdego:)

Gość jestemmmm
lubię wieczorne piwo i zawsze w pracy zdaje mi się, że czuć ode mnie? jak myślicie, czy prysznic zmywa ten zapach?

Gość kwoka kwok
ja etz wieczorem tylko:)

Gość oczywiście rano i wieczorem
ZAWSZE nie wyjde z domu (jak zaśpię jestem skłonna raczej narazić się na burę w pracy za spóxnienie) bez prysznica i mycia głowy, wieczorem nie położę się do łożka jak się nie wykąpie.Nie śpię sama tylko z moim mężczyzną , jak można położyć się z kimś do łożka bez mycia?! Nawet jak padam na twarz ze zmęczenia to byłby to brak szacunku dla niego i bardzo kręopujące dla mnie.

Gość juzia buzia
ale mnie by to za drogo wynosiło, bo mam bojler na prąd, a prąd taki drogi... :(

Gość jak można kłaść sie brudnym
nie położę sie bez prysznica, nie dotknęłabym brudna i spocona po całym dniu pościeli czy nawet piżamy - nie dałabym po prostu rady. a rano jestem czysta, bo nie pocę sie w nocy. poza tym po prysznicu, nawet zimnym, zawsze chce mi się spać, więc to marny pomysł z tym porannym prysznicem.

Gość powiedz jej
raz na tydzień, w niedzielne południe 🌻

wieczorem,ale to nie zawsze :D w końcu wakacje mamy :) PS. rano chyba zasnęłabym pod prysznicem,poza tym spoźnialska jestem i muaiałabym wstać 3 godziny wcześniej zeby się wyrobić z kąpielą. :D

Latem: nawet kilka razy dziennie, obowiazkowo 3: rano (wstaje wtedy ok 4:30) wtedy myje tez wlosy. Lubie taka czysta isc do robvoty :P popoludniu, jak wroce z pracy no i wieczorem, przed spankiem. Zima roznie bywa, zazwyczaj dwa razy dziennie. Aha, wieczorem zamiast prysznica zazwyczaj laduje w wannie na dluzej. Ale ja jestem troszke spaczona, bo 6 lat pracy w przychodni pokazalo mi jak bardzo ludzie smierdza i teraz mam wrecz obsesje zeby nie smierdziec :D

Gość Tak sie myjecie a i tak od was
Capi.

Gość Trzaski z dupu
wchodzę wieczorem do wanny namydlam żelem wszystko z wackiem zwłaszcza a potem siem prysznicuję - wacek jest zadowolony

rzeczywiscie ten tekst o biedronce jest niezbyt w porzadku, znam ludzi pracujacych w biurze i smierdzacych jak swinie (pewnie zaraz swinie sie odezwa... :D)

Gość a ja.............
ja sie w ogole nie myje slesz kapie

Gość kokossniczka
tylko wieczorem sie kapie , rano myje buzie i zeby i to wszystko:) nie pracuje narazie szukam rpacy

Gość mam tego dosc
w 98% przypadkach WIECZOREM