Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenność w krakowie

nie moge spać od 2 lat przez chore sny

Polecane posty

mam tak chore sny ze nie mogę spać...budzę się nawet po kilkanascie razy. byłam u psychologa. zapisal mi leki na depresje. :o bylam u drugiego. zapisal leki na stany lękowe....ale ja nie mam depresji czy lęków....tylko po prostu maskarycznie poryte sny. boje się ze tak mi już zostanie do konca życia:( ktoś się z czymś takim spotkał?

Gość gołgoł
to pewnie CANDYMAN hahahaha

Gość tak ja mialam to samoi
ale zaczelam samoterapie, bez lekarzy.Zwyczajnie przed snem mysle o smiesznych przyjenych rzeczach,nie zamartwiam sie,Bo stres jest tego powodem.

próbowałam...ale to nie pomaga. nie mam nawet 1 dnia ulgi. kiedyś po weselu mojej kuzynki byłam tak szczesliwa ze to sie nie mieści w głowie. czulam że moje zycie jest po prostu piekna. myślałam o tym co się tam działo przed zasnieciem a rano obudziałam się znowu z tym niesmakiem....bo w nocy budziałam się co godzine z chorymi myślami:(

Gość czegos tu nie kumam
miewasz choer sny, czy budzisz się i myślisz o czyms w czarnych kolorach ? To jest rożnica :O

to wychodz w nocy z domu postrzelac do kaczek. mnie pomaga. ew znajdz sobie jakies forum internetowe, zeby poczytac od czasu do czasu, ze glupota ludzka nie zna granic...

wspólczuję:oposzukaj czegos na necie na ten temat..w każdym razie i tak polecałabym specjalistę i nie tylko leczenie farmakologiczne ale i psychoterapię...ty nie masz stanów lękowych, moja koleżanka je miała i dlatego nie mogła WOGÓLE zasnąć:onadsłuchiwała odgłosów klatki schodowej, bo bała się, że ktoś ją zaraz napadnie i zabije:(więc o zaśnięciu ie było mowy..twój problem jest inny..niewiem jaki, nie jestem terapeutą, ale jestem pewna, że gdy znajdziesz dobrego-wszytsko minie:)

Gość kiedyś przestraszona
to i tak nie tak źle, nie podkręcaj się, oglądaj tylko przyjemne filmy, rozmawiaj o pozytywnych rzeczach i żyj godnie. Kiedyś nakręcałam się własną beznadziejnością . miałam straszne koszmary , budziłam się w nocy i strasznie się bałam. przeszło jak przestałam popełniać życiowe błędy i zatruwać nimi siebie od wewnątrz. powodzenia:)

Gość hougo
poczytaj o tym tu: www.egzorcysta.pl

Gość a co dokładnie ci się śni
??

Gość Rebellia
faktycznie nic przyjemnego ale dlaczego akurat ON? :-D