Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka Ania

Wysokie dziewczyny czemu Wy sie przejmujecie ze jesteście wysokie?

Polecane posty

Gość wysoka Ania

to w Polsce male i srednie sa traktowane jako nie wiem te "ladniejsze", zagranica na wysokie dziewczyny slinia sie wszyscy na ulicach normalnie,nie zartuje az mnie zatkalo idac ile facetow pozera Cie wzrokiem uszy do gory zatem i mowimy stanowcze NIE KURDUPLOM!!! :D

Gość zadzwon do
nie badz chamska!! ja akurat jestem wysoka ale nie wyzywam nizszych dziewczyn od kurdupli i Ty tez tego nie rob bo Ciebie JESZCZE nikt tu nie wyzwal

Gość wysoka Ania
oj oj nie badz taka pewna ze nikt

Gość też wysoka
wysoka tzn od jakiego wzrostu mozna uważać się za wysokiego?

Gość Mika UK
A skąd ten absurdalny wniosek, że wysokie dziewczyny mają niby jakieś kompleksy??? Chyba, że myślisz o tych z przedziału 180cm wzwyż (np. Dydkowa). Ja mam 172 cm wzrostu - więc zaliczam się do wysokich i wiem z własnego doświadczenia, ze również i wzrost jest dużym atutem przy tym jak postrzegaja ciebie ludzie - jesli chodzi oczywiście wyłącznie o fizys. Nie zamierzam nikogo oceniać, ale to jest chyba oczywiste, że wysokie, proporcjonalnie zbudowane ciała kobiet bardziej działaja na zmysły niż te "pozostałe". To niscy ludzie są zazwyczaj potwornie zakompleksieni, choć jest przeciez tylu amatorów i wielbicieli tzw. małych kobietek. Chociaż te krótkie nóżki w szpilkach ..... sorry nie powinnam była... he he he.