Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o tak

wyrazcie opinie

Polecane posty

Gość o tak

mojemu bratu,który jest w V klasie szk podst zadano napisać wiersz,minmum 20 wersów.Czy to aby nie za duże wymagania ?

Gość no przemczy sie biedak

Gość upp
niech napisze biały wiersz

Gość o tak
o to chodzi ,ze ma z tym spory kłopot..

Gość o tak
nie będę ukrywać,że napisanie wiersza spadnie na mnie,to co do tej pory sklecił to tragedia :D

Gość chcesz to pomozemy
moze cos razem wymyslimy jesli jest z tym klopot :)

Gość ja zaczne
Był piękny maj

Gość kobieta opętana
no generalnie to jest glupota najwieksza:/ Ja kiedys kiedys bedac w podstawowce akurat w 5 klasie wygralam konkurs bo pisalam wiersze heh z reszta nie ten jeden ;)) I doskonale wiem ze pisanie wierszy to nie jest takie o sobie napsanie byle czego... Kto ma smykalke to napisze kto nie ma to nie ma bata zeby mu cos wyszlo... a poza tym jak mozna slepego nauczyc widziec..:|:| Nauczyciele coraz bardziej sa pojebani.... znajdzcie jakis wierszyk w internecie czyjegos autorstwa jakiejs internautki zeby sie nie okazalo ze nauczycielka zna autora i pozmieniajcie moze cos tam minimalnie.. Nie ma sensu zeby chlpak sie męczyl

Gość o tak
hehehehe,wielkie dzieki za pomoc :D

Gość o tak
tez tak uwazam ,że to przesada,ale co zrobić,z ta nauczycielką nie ma dyskusji,żadnej

Gość ej no co jest piszcie dalej
Był piękny maj....

Gość upp
nie kopjuj z netu bo jaki to problem wpisac do wyszukiwarki zdanie i je znajdzie a brat bedzie zdemaskowany...

Gość kobieta opętana
no to mowie nie ma sensu zebys sie meczyla i ty i on... skoro ona zagrala nie fer to i ty pojdz w jej sklady znajdzcie wierszyk w necie Tylko pozmieniajcie tak zeby to wygladala na 5 klase podst:D

Gość okdziekuje Wam

Gość kobieta opętana
upp.... ja watpie ze nauczycielka z podstawowki bedzie siedziec w wolnym czasie w domu i szukac wierszy w przegladarce;))) i miedzy innymi dlatego napisalam zeby cos tam pozmieniali... chodzi tylko o glupi wierszyk dzieciaka nie posądzą o plagiat nie bojcie sie;)))

Gość pijok zawodowy
ułozyć to nie zaden pro\blem

Gość tak zrobimydzieki

Gość n. j.
I tak się uczy dzieciaki olewania obowiązków i kombinowania:-/

Gość upp
Był piekny maj, on powiedzial: no daj;

Gość pijok zawodowy
choć nigdy nie pisałem wierszy dziś go napisze bedzie mój pierwszy w głowie mam pustke i zastanowienie musze wypełnić me postanowienie marzy mi sie leniuchowanie jest przedemną trudne zadanie.....

Gość kobieta opętana
trzeba sobie w zyciu radzic i trzeba umiec kombinowac Ktos kto ma 20 lat moze i napisze sensowny wiersz ale do sztuki dziecka zmuszac NIE WOLNO Kto ma artystyczna dusze to napisze kto nie ma to wierzcie mi ze predzej sie zaplacze nic cos tam wymysli nie wolno zmuszac do tworzenia tego kto nie jest zainteresowany przeciez to kretynstwo.....!!!!!!!!!!!

Gość nie tylko mnie sie zdaje
ze to ciut za duzo,to przesada

Gość nie rozumiem oburzenia
wada polskiej szkoly jest to,ze nie uczy kreatywnosci!!! Ludzie sie od niej odzwyczaili! Dobrze,ze zadano taki temat, przynajmniej dzieciak pomysli. Niech sie przymierza, niech zrozumie, na czym polega pisanie wiersza, niech zrobi to gorze, lepiej . ale samodzielnie. Wg mnie to sensowny temat zadania domowego Nie jestem belfrem Moje dziecko uczylo sie w naprawde bdb szkole za granica i pisanie wierszy,opowiadan limerykow, haiku itd w tym wieku to byla podstawa. Do tego duzo czytania + umiejetnosc poruszania sie w informacji ( korzystanie z biblioteki, internetu itd) I kreatywnosc na kazdym polu - w naukach humanistycznych i scislych - "wynalazki "( na miare takich dzieciakow), eksperymenty , no i takze owo twórcze pisanie

Gość n. j.
A pisanie opowiadania to też za dużo? Przecież to też sztuka. Moim zdaniem powinien sam spróbować, przy pomocy Siostry, żeby skorzystał trochę z tego.

Nie nawidze polskiego, a pisanie wierszy to mega strata czasu :(:(:( Już bym wolał pałe dostać:(

Gość n. j.
nie rozumiem oburzenia ---> no właśnie, zgadzam się z Tobą :)

Moim zdanie do szkoły powinno posyłać się dzieci dopiero po ukończeniu 20 lat. Po co przemęczać i przymuszać dzieci do nauki i psuć im dzieciństwo, które jest najważniejsze w formowaniu człowieka. :) Ostatnio panuje jakas dziwna fobia równania w dół zamiast w górę.

Gość to co on sam napisał
nadaje sie tylko do wyrzucenia,jesli nie pomogę na pewno dostanie pałkę,temat ma dotyczyć Walentynek,a on na samą myśl o dziewczynach i jakimkolwiek uczuciu dostaje szału:D:D:D

Gość może to i racja...
... ale 20 wersow wydaje sie przesada dobrze poprzestac powiedzmy na 8, wtedy bedzie to fajna zabawa i dzieciak bedzie mial radoche z tego, ze udalo mu sie rymy dobrac dlugi wiersz=zniechecenie