Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wodniczkaaa

sa tu jakies wodniczki?

Polecane posty

Gość Wiooleta
Ugh moj jest wielce zakochany i te ciagle wyznania. Ale nie ma co tez jest czasami wredy;]

Gość Wiooleta
Oooo to bosko Ty walentynki, ja dzień dziadka;]

wiola heheh dzien babci to ja powinnam obchodzic;) ale niedlugo masz urodzinki? i neonowka tez? to co pijemy?;)

wodniczkaa ale ci sie fuksło!!!! Toś ty powinna być przez całe życie zakochana skoro urodziłaś się w takim dniu!! To dla ciebie ❤️❤️❤️

Gość anty-wodnikowa
Dziewczyny jesli chodzi o wodniki, to ich glowna cecha charakteru jest potrzeba bardzo duzej wolnosci. Dodatkowo: straszny egocentryzm i wyjatkowy egoizm. Oczywiscie lubicie uzywac slow: " chce zeby moje zycie bylo kolorowe" , " jestem indywidualista" itp... a tak naprawde chcecie byc najwazniejsi, dlaczego nie macie przyjaciol? Bo o nich nie dbacie, nie szanujecie, tylko na zewnatrz jestescie tak bardzo tolerancyjni, artystyczni, natchnieni, a tak naprawde to marzycie o czyms czego nie mozecie zdobyc. duzo mowicie, malo robicie.

Gość Wiooleta
No litra jak nic;]

haha Iza no dzieki.. zakochana no pewnie jestem cale zycie, tylko kurde obiekty zakochania sie zmienialy;) a teraz mam chyba swoja poloweczke..przy czym juz zdarzylam sie rozwiesc ale to szczegol..ale co tam..zyje sie dalej

Gość sweetEvil
a wasi partnerzy? spod jakiego znaku zodiaku sa? jak ise z nimi dogadujecie? ja jestem ze strzelcem. Ja i on to mieszanka wybuchowa;)

Gość Wiooleta
anty-wodnikowa. Jestem czasem egoistka. Ale o przyjaciol bardzo dbam. Mam 2 wspaniale przyjacioki i wielu znajomych.

Gość anty-wodnikowa
gratuluje ;)

anty..eeeech kobieto, czy nie dbamy o przyjaciol..raczej to nie tak ze nie dbamy a szczetnie ich dobieramy i malo ktomoze byc tokerancyjny dla nas..dlatego albo mamy ich malo, albo wcale.. czy duzo mowimy a malo robimy..oj tu sie chyba myslisz

Gość Wiooleta
Moj to chyba koziarozec ale nie wiem(30 grudzien) nooo tak w miare moze byc;]

Gość anty-wodnikowa
I co potraficie tylko bronic mojego stwierdzenia o przyjaciolach?, Rozumiem ze z reszta sie zgadzacie :D bravo

Wodniczkaa znaczy się ten z którym się rozwiodłaś to jeszcze nie był ten właściwy ;)

Izunia no mezulek byl skorpionem.,,.jad mu kapal nagminnie..nio a ja sobie nie dam w kasze dmuchac..i pooooszlo;)

Gość Wiooleta
anty... Yyyy a tak w ogole to po co tu ty??;/

Anty-wodnikowa, ja tez mam przyjaciol , wiernych i o nich dbam :) oni dbaja o mnie !!!!! Jak juz pisalam moj maz jest bykiem!! uklada sie nam dobrze!! Ale ponoc waga i blizniak sa dla nas mezczyznami zycia!! I to jest moj przyjaciel i brat :):):):):):):)

Gość anty-wodnikowa
I oczywiscie nikt tak naprawde nie jest w stanie was zrozumiec... Prawda? Biedne wodniki... A jestem tu bo ja za to lubie dyskusje drogie wodniki i tak sie sklada ze bardzo dobrze znam wodniki...

Gość sweetEvil
opuszczam juz was;) zajrze wieczorkiem, lece do mojego Skarba;) 3majcie sie:):)

Mi wychodzi że powinnyśmy zacząć świętować pod koniec stycznia a skończyć w lutym :D

Gość anty-wodnikowa
Czyzbym was wyploszyla?

sweeet wroc !!! a anty - milo jes podysktutowac choc juz na wstepie masz odpowiednio wyrobione zdanie na temat wodnikow.. kazdy ma prawo..ale nie sadze bysmy sie uwazaly za biedne..raczej dobrze nam z tym jakie jestesmy..nocoz..nikt doskonaly nie jest co anty?? chyba ze Ty sie za taka uwazasz?