Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wodniczkaaa

sa tu jakies wodniczki?

Polecane posty

Gość Wiooleta
Nooo jakos niedlugo:)) Anty- Aha myslalam ze poprostu tak zeby kogos wyprowadzic z rownowagi

Gość anty-wodnikowa
Wodniczkaa... O co to to nie :D Ja doskonala bynajmniej nie jestem. Po prostu bawi mnie ze juz na wstepie piszecie, ze jestescie wyjatkowe, aktywne... jak na razie same plusy wymienilyscie a zdnych wad. I to jest wlasnie typowe dla wodnikow.

anty nie licz na to, skoro nas tak dobrze znasz to jak mozesz tak myslec ???!!!! ;) Nas sie tak latwo nie da sploszyc!! ale nie wszyscy moga aly czas na forum pisac !!! Ja musze sobie isc, ale za niedlugo sie pojawie ;)

Gość Wiooleta
Spokojnie panie ja mam w dooomu literka;]

Gość sweetEvil
jeszcze kilka minut mam;) a i zauwazylam po sobie ze uwielbiam planowac przyszlosc, takie moje marzenia;)

Gość Wiooleta
anty jakbys doklanie czytala to bys zauwazyla ze wady tez byly wypisane:))

Gość Wiooleta
Okej;p

anty opisujemy swoje cechy.. jak to u kobiet wszystkich chyba bywa..wola wymieniac na wstepnie swoje superlatywy, ale jakbys dalej i dokladniej pocztyala to piszemy tu tez o swoich minusach..wiec wybacz aztak zle z nami nie ma.. potrafimy sie przyznac do swojej wrednosci, czasem i egoizmu i nikt sie tym nie szczyci.. a jakiz to Ty znak reprezentujesz soba..przyznasz sie?

Gość anty-wodnikowa
Predzej wy mnie wyploszycie, bo jak tak dalej pojdzie to zamiast sprzatac, co dzis sobie zaplanowalam, bede z wami dyskutowac... ja tak jak wy silnej woli nie posiadam. Hm... moze sie jeszcze skusze, ale pewnie predzej czy pozniej sie przestrasze i uciekne, tyle wodnikow... ;P

Gość anty-wodnikowa
Zgadnijcie, w koncu znacie sie na astrologii :D

Gość sweetEvil
a potrafilybyscie zdradzic???

jasna cholera..anty ja sie nie przyznaje zebym sie na tym znala..ale pomyslmy ktoz moze byc tak anty nastawiony..hm

Witam Wszystkie Wodniczki, Ja lutowa-15.02. Tuz zaraz po Walentynkach wiec dostaje dwa prezenty. I powiem Wam tak: Jesteśmy trudnym znakiem bo w nas jest aniołek i diabeł. I to pisałyście to ja tez tak mam. Byłam z bliźniakiem i to bylo to ale niestety sie skonczylo. Ciagnie nas dalej do siebie ale nie jesteśmy pewni czy wracać. I nie wiem co robic, czy walczyc czy nie. Kręci sie koło mnie ryba a to spokojny domator i szlag mnie trafia ale boje sie byc sama. pozdrowionka dla wszystkich. Aha ja to dopiero babunia bo za miesiac zreszta dokladnie za miesiac koncze 31 lat!!!

Gość anty-wodnikowa
tylko ze mi sie wydaje, ze to wlasnie my ksztaltujemy swoj charakter a nie zodiak. Posiadamy jednak pewne predyspozycje, ktore determinuja jakies tam cechy... ale i tak wszystko mozemy same zmienic.

sweet hmm..czy potrafilabym.. tzn powiem tak ze gdybym spotkala na swej drodze faceta ktory urzeklby mnie itd.. to pewnie tak..ale laczyloby sie to z odejscie od obecnego.. inaczej chyba nie

Gość anty-wodnikowa
Do biby przylaczyc sie moge, ale zeby bylo poprawnie, to bedziemy sobie dogryzac, dobrze... w koncu jestem na anty, co nie?

Anty...... cos ty taka anty do tych wodnikow. Moze nie jestesmy idealne ale od razu tak atakowac? Pewnie ze kazdy kształtuje sam swoj charakter ale pewne cechy wspólne znaki maja i z tym sie zgadzam.

Gość anty-wodnikowa
Izunia chcialabym byc... skorpion, moim zdaniem najlepszy znak... zaden wodnik z nim nie wygra ;) Silny, zdeterminowany, zawsze posawi na swoim, nie daje za wygrana, konsekwentny... tak - jakbym mogla wybrac, bardzo chcialabym byc skorpionem.

tez pomyslałam o skorpionoie.....dziewczynki ja spadam ju do domu... koniec pracy..mam nadzieje ze jutro jeszcze pogadamy a poki co.. trzymajta sie cieplo..duzo nie pijta.. hehe i generalnie pozdrawiam wszystkie wodniczki i te naty wodniczki tez;) a co! taka bede ! cmokasy babeczki

Gość jestem prawie pewna...
nie jestem wodniczką, ale wszystkie kobiety z pod tego znaku, które poznałam to wspaniałe i uczuciowe osoby.

Gość anty-wodnikowa
Aloka, no przeciez wy nie lubicie jak was sie czly czas glaszcze po glowce... wiec czemu narzekasz... jestem tu by humor poprawiac wam, ale tez wiem ze nie moge za bardzo szalec, bo sie obrazicie i dojdziecie do wniosku ze was po prostu nie rozumiem... bo przeciez jestescie wyjatkowe