Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabel duzy

szukam pomocy

Polecane posty

Gość diabel duzy

wczoraj sobie dziewczyna bawiła cię moim penisem i wytrysknał na rekę jej i go schowałem spowrotem napewno jeszcze jakies płyny byly na nim nie umyłem go do bylo wczoraj o 20 a dzisz o godzine 14 minelo 15 godzin ??i ona go dotykała a potem wkładała cie palce tam na dół widomo gdzie a teraz cie martwie czy bedzie ciazy czy nie prosze o pomoc martwie cie

Gość Pytam sie
Fuj... jak mogles go nie umyc do nastepnego dnia zwlaszcza ze spotykales sie z kobieta... A potem sie dziwicie ze nie chcemy sie z Wami kochac ani brac do buzi ;)

Gość Pytam sie
Ale brudas z niego nie ma co do tego watpliwosci :D blee chlopie wstydz sie...

Gość diabel duzy
tylko bez glupich zartów prosze

Gość myślicielka taka
Nie martw się , nie ma szans żeby zaszła w ciążę. Ale częstsze mycie nie zaszkodzi :)

Gość diabeł duzy
ale jak wczoraj miałem wytrysk i minelo 15 godzin a jak ona dotykała mojego penisa a tam jeszcze moglo troche pozostac spermy dotykała wczoraj to była niedzielea ale dzisz rano maiła okres czyli nie ma takiej opcji zeby była w ciazy

Gość diabeł duzy
ej prosze o wiecej komentarzy bo cie denerwuje ze ona jest w ciazy

Gość jolka z przedszkolka
do szkoly dziecko!!! za ksiazki sie brac a nie za seks!! p.s. mialam taka sama sytuacje i teraz mam blizniaki..

Gość diabel duzy
dzieki bardzo ale takiej pomocy nie potrzebuje przeczytaj dokłądniej a potem komentuj

Gość diabel duzy
pomocy ludzie prosze was

Gość diabeł mały
pewnie że mogła zajść w ciążę!!!!!!!!!!!!

Gość diabeł taki sobie
No chłopie, gratuluję. Jeżeli jesteś płodny, a zapewne jesteś. To za jakieś 9 miesięcy będziesz się dla odmiany pieluszkami bawił. Czyli w jednym zdaniu - na 100% zostałeś tatusiem :)

Gość diabel duzy
wiesz co takiej pomocy nie potrzebuje wkurze cie i bujde z nią na badanie krwii dam to 35 zł i bede wiedzał na 100% a na taka odpowiedz twoja sram

plemniki na powietrzu żyją chwile... nie przetrwaja nawet 1 godziny. weź sie za ksiazki lepiej i... umyj sie ;/

Gość diabeł taki sobie
ech ani mydła, ani kultury :(

w ogole jak Ci nie odpowiadaja odpowiedzi (adekwatne do pytania) to nie strasz ze zaciągniesz laske na test krwi tylko to zrób ! (jakbys im powiedział dlaczego chcesz by robila test to by padli)

Gość Październik
będzie dzidziuś! gratulacje :)

Gość taki sobi pan 33
to chyba ściema jak można cały dzień się nie umyć po wytrysku i znowu po dniu prosić o pieszczoty. twoja dziewczyna to też niezły pustak że cię obrabia jestem facetem ale bym się zżygał a tak na marginesie to co ile dni się mujesz stary bo normalnie w pale się nie mieści że chodzą takie brudasy niwe wierze że masz dziewczyne

ten facio to musi być prawdziwy diabeł czyli śmierdziel i przez takich syfiarzy kobiety uważają nas za brudasów a jego dziewczyna to też niezły okaz dwu metrowym kijem bym jej nie dotknął

Gość Łukaszek 123456789
wiesz co pan 33 ja tu szukam pomocy a nie twoich pierduł sorki ale postaw cie mojej sytuacji szefie

ja bym się bardziej chorubska jakiegoś obawiał a nie ciąży. A nawet jak byś został tatusiem to nie wpajaj dziecku swojego podejścia do higieny i naucz go trochę polskiego. Zadajesz takie pytania że człowiekowi ręce opadają totalny ciemnogród.

Gość diabel duzy
co ja tu czytam głowa mnie juz boli takie pierdoły własnie tu cie chyba nic nie dowiem zabiorę ja na badanie krwii za 35 zł bede mial pewnosc 100% i bede spokojny dupa

wyśmialiby was na tym badaniu. dlaczego zamiast \"się\" piszesz \"cie\". CHOLERA JASNA !! MÓWILAM JUZ ŻE PLEMNIK NA POWIETRZU ŻYJE CHWILE, NIE DOTRWAŁBY DO NASTEPNEGO DNIA !! CO TO MA BYC MAGICZNE ZAPŁODNIENIE?? BEZ STOSUNKU I Z USCHNIĘTYMI PLEMNIKAMI.... DO KSIĄŻEK !! NIE CHCIALABYM MIEC TAK CIEMNEGO FACETA... sie uniosłam -_-\"

Gość ciocia dobra rada001
ech słów brak :(