Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszamysza

która rodziła w Tarnowskich Górach???

Polecane posty

Gość myszamysza

Gość malusia s
wiesz co zależy w jakim szpitalu . Ja osobiście się urodziłam w Tg i moich 3 braci :p :classic_cool: ahaaa no ale wiesz czasy się zmieniają :o

Gość myszamysza
w tg na 3 kiedy rodziłas i jak tamjest?

Gość malusia s
szczerze - nie doczytalaś :p ja się tam urodziłam :) hm a jak jest ? znam personel i wiem że jest ok poza tym pracuje też tam moja ciotka ale nie wiem teraz na jakim oddziale - ale na 100 nie na porodowym , poza tym blisko do sklepiku , wiem widziałam tyle mamuś w 9 miesiącu i cały czas w tym sklepiku siedzą a poza tym czysto i przyjemnie :) to tyle pozdrawiam p.s ty jesteś z Tg ??

Podepnę się:-) Ja rodziłam pierwsze dziecko w Starych Tarnowicach i jakbym mogła to bym zamieszkała tam na oddziale:P Teraz mam dużo bliżej do T.G, równie blisko do Bytomia i Piekar. Pamiętam, że jak rodziłam w Bytomiu tam \"uciekały\" kobiety z Piekar, ale trzeba być desperatem, żeby mieć wybór i wybrać Bytom:P Więc też chętnie się dowiem jak to teraz jest w T.G.

Gość Wiolka612a
ja też tam bede rodzić...ale słyszałam różne opinie na temat tego szpitala...moze jest jeszcze któs kto tam rodził?podobno niemily personel?

Gość Wiolka612a
wanda1 i jakie masz przezycia?napisz cos co myslisz

Gość weruśWONIKA
ja urodziłam w Tarnowskich Górach,a jestem z z Zabrza,koleżanka poradzila mi ten szpital i sie sprawdziL :-) myśle ze musicie trafić na fajne pielęgniarki

No dobra...a mój lekarz mi powiedział, że w T.G na Opolskiej już nie ma oddziału porodowego tylko w Starych Tarnowicach? Ja rodziłam w Starych T. i byłam zachwycona, ale do T.G. Chyba mam trochę bliżej \"jakby co\" Więc jest na Opolskiej ten oddział czy nie?