boso_po_trawie 0 Napisano Styczeń 15, 2007 Z ręka na sercu powiem, że się od nich uzależniłam. Brałam 2 lata. Zrobiłam sobie teraz 3 miesięczną przerwe [tak dla własnego zdrowia] i już widzę, że nie jestem tak pewna jak kiedyś. Czekam tylko, aż pojawi się okres i kupuje pudełeczko. nie potrafiłabym żyć bez tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko deszcz Napisano Styczeń 15, 2007 ja też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie pomyślicie jakie są Napisano Styczeń 15, 2007 skutki uboczne? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka mloda Polka Napisano Styczeń 15, 2007 ja tez biore tabletki i nie umialabym sie kochac np na samej gumie,anie mowiec juz bez niczego. Jestem przynajmniej bezpieczna i pewna i nie musze sie martwic,czy dostane okres czy nie.Wiec bardzo dobrze Cie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adżi123 Napisano Styczeń 15, 2007 radzę chocaiż robić przerwy w braniu tabletek. Mi o tym nikt nie powiedział, brałam non-stop przez 4 lata, a teraz organizm szaleje. Od półtora roku nie mam @ Gospodarka hormonalna rozpirzona w drobny mak. Zgroza..Gdybym o tym wiedziała wcześniej - chyba nie zdecydowałabym sie na tabletki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boso_po_trawie 0 Napisano Styczeń 15, 2007 właśnie zrobiłam sobie przerwe, którą planuje 3 miesiące. Ale wiecie co? Już żałuje! Czuje się niespokojna, ciągle myśle, czy czasami nie jestem w ciąży, wmawiam sobie motylki w brzuchu etc. ehh. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Styczeń 15, 2007 A robiłaś badania przed tabsami? Skąd wiesz, że wtedy hormony były w porządku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Styczeń 15, 2007 To było do Adżi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boso_po_trawie 0 Napisano Styczeń 15, 2007 ja nie musiałam robić przerwy, bo badania były w porządku, ale zrobiłam z rozsądku i teraz żałuje jak diabli !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach