Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaluszek kupczyk

dziewczyny to wstydu nie mają

Polecane posty

Gość karaluszek kupczyk

Wchodze do wc i zawsze szybko staram sie sikac by ktos nie pomyslał ze kupę robię, a nawet jak robie to niechce przy kims robic. Napewno tez nie stękałabym w wc jak ktos obok sika w kabinie. I teraz wchodze a pannica -plum,kupa poleciała, i słysze jak się nadyma i wystekuje kolejne plum, przy tym popierduje. By sie wstydziła. Ja umarłabym ze wstydu jakbym miała wyjśc po takim stekaniu i spojrzec na babke która wyszła z kibelka obok.

Gość kupa...
to cos naturalnego...ty jestes jakas zryta

Gość karaluszek kupczyk
jak jestem w wc i wiem ze w kabinie obok ktos jest to staram sie nie puszczac bąk, umiem wstrzymac, staram się nie jęczeć.

Gość chryste co sie dzieje
ze nawet człowiek wysrac sie nie moze :O idz poczytaj kretynko na portalach medycznych co moze grozic jak sie gówno w dupie trzyma :O boze co za ludzie :O

Gość buahahahahaha
plum:D:D:D:D

Gość karaluszek kupczyk
nie mówimy kretynko o trzymaniu gówna, ale chyba mozna dyskretnie je wopuscic do wc a nie jęczec i stękac i wyciskac je i potem wielkie plum , prrrrplum prrrrrrrrrrry, ludzie jakos ja potrafie delikatnie i staram sie nie stekać.

Gość człapa
:D:D:D:D:D:D:D:D BŁAGAM

Gość Plum plum plum plum
.....Bęc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puknij się w łeb!!!!!!!!:D:D:D A co mnie obchodzi jakaś obca kobita obok!

Gość kupa...
jak Ci przeszkadza to wychodz z tolaety a nie czepiaj sie....PROSTE P.ÓLGŁÓWKU?? co za temat w ogóle załozyłas??nie masz innych problemów??

Gość człapa
Ale jak jest kibel bez tego pojemniczka, tylko od razu z odpływem, to słychać te plum, jak jest ta półeczka to nie słychać. Wniosek: srać tylko w kiblach z "półeczką" :D

Gość blech..ale pitolicie
znalazlam to dzis na kafe chyba sie tematu tyczy :D:D:D "Nie puszczone bąki unoszą się do mózgu, stąd biorą się posrane pomysły"

Gość o kurde..........
no masz troche racji, ja tez o tym myslalalm kiedys ale zeby na forum o tym pisac to nie pomyslalam:P

Gość no to srebrny czy posrebrzany
o ludzie ...ale panna ma problem i pewnie jeszcze stara się nie sikać za głośno...hehe

Gość karaluszek kupczyk
ale te jęki stęki:O wstyd

Gość jaka głupia...
kalaruszek kupczyk przestań trakie głupie topiki zakładać!!! Jak tak bardzo ci to przeszkadza to może pójdziesz i wypowiesz się w tej sprawie w TV. Boże jakie to żałosne nie masz pomysłu na topik, że zakładasz taki walniety?? Brak ci rozumu??

jak zemula?? przeciez to tak naturalne jak jedzenie obiadu

Gość człapa
blech :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D no nie mogę :D:D:D:D

Gość karaluszek kupczyk
sikam w miare normalnie , ale straram sie nie głosno a juz napewno nie stękam i nie jęcze jak ktos obok jest.wogóle nie stram jak ktos jest. najpierw obczaje czy ktos sie zbliza potem zamykam sie i jęęęęęęęęęęęęęęęek ostry ale cichy i juz plum, podtarcie , spuszczenie i moze ktos wejsc.ufffffffffff

nie zemua tylko żenua....i żenujący jest nie temat tylko autorka topiku....czytanie ze zrozumieniem się kłania....

Gość ja tez tak
Ale co zrobić, żeby nie było tego PLUM? Łapać do reki?

Gość człapa
A co robisz ze smrodem ? Jak się mijasz z jakąś panną w drzwiach, to kupy niby już nie ma ale wiadomo, kto zawiesinę zostawił i po czym :D

Gość karaluszek kupczyk
w domu tez nie sram głosno bo facet by do mnie szacunek stracił, staram sie cicho i szybko.poco ma on sobie mnie wyobrazac jak sram jak sie nadymam i jak podcieram? kiepski obraz.

ja to mam przestarne (heheheheh) bo podczas sikania cwicze miesnie pochwy i odglosy sa takie jakbym prostate miala :o

Gość do ja tez tak
sraj na papier na ziemi wtedy na pewno nie urazisz niczyjich delikatnych uszów :O chryste autorka topicu powinna sie leczyc :O

Gość karaluszek kupczyk
robie jak nie ma nikogo w poblizu i szybko potem uciekam, na szczęscie nie zostałam nigdy przyłapana. co do plum, biore papieru i podtrzymuje i w to wchodzi kupa i delikatnie z papierem ja kłade, i nie ma plum, i nie oblewa mnie woda.

Gość człapa
:D to tak jak ja :D popatrz blech, nawet sikamy tak samo :D hehehe karaluch, Twój facet to pewnie myśli, że Ci ptaszki odnoszą :D

Gość ja tez tak
Myslałam, żę ludzi szanuje się za inne rzeczy. Niemniej dawno się tak nie uśmiałam :D