Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowani obywatele

Kobiety w polityce .

Polecane posty

Gość zdegustowani obywatele

Posłanki proponują mandaty za jazdę brudnymi autami "Dwie posłanki Halina Murias (LPR, Rzeszów) i Krystyna Łybacka (SLD, Poznań) zażądały wprowadzenia ustawy nakazującej nam jeździć czystymi autami. Za auto brudne - mandacik" - ostrzegł Janusz Korwin Mikke w blogu. O inicjatywie posłanek pisał także dzisiejszy "Fakt". Według niego kierowcy, którzy wyruszą w drogę brudnym samochodem, muszą się liczyć nie tylko z mandatem, ale i punktami karnymi. Biorąc po uwagę ostatnio panujące warunki pogodowe, mogłoby to oznaczać konieczność płacenia za usługę mycia pojazdu nawet codziennie. "Ja dawno ostrzegałem, że do tego dojdzie" - nie ukrywa satysfakcji Korwin-Mikke. "Jest to logiczna konsekwencja odrzucenia zasady »Volenti non fit iniuria«. Jak nakazuje mi się we własnym aucie zapinać pasy, jak ustawa nakazuje mi się starać o zatwierdzenie w Wydziale Architektury wyglądu mojego własnego płotu - to czemu nie nakazywać mi umycia samochodu? Trzeba dbać o estetykę!" - twierdzi polityk.

Gość kobiety do garow
tam ich miejsce 😡

Gość zamknac to forum
internet powinien byc tylko dla mezczyzn 🖐️

Gość eeeeeeeeeeep
Demokracja jest do bani !

Gość twarda marianna
a gdzie jest ustawa, że osoba, która opiekuje się starą 99 matką/ojcem od 5 lat nie ma za to wypąłty od panstwa i NIE WSPISUJE SIĘ JEJ TYCH LAT DO EMERYTUTY?? zaznaczam, że prawo to obejmowałbo osoby, które opiekowały się 7 lat wstecz rodzicami albo wszystkich,. Takie suatwy jakie kobiety..te widac inteligencją nie grzeszą..

Gość twarda marianna
w polityce powinny byc..ale inteligentne kobiety/faceci...a jak patrzę na ich ustawy i rządy..to pożal się boże..połowa maturę tam robi..dopiero...wysławiac się nie umie...chyba tam same tłuki idą..