Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zira

Jaki makijaż??? POMOCY

Polecane posty

Gość Zira

Mam, problem- studniówka przedemną a nie wiem jak mam sie pomalować. Jestem ciemną blondynką o niebieskich oczach, mam jasną, lekko brzoskwiniową cerę, moja sukienka jest koloru bordo z czarnymi hafatmi u dołu. Tylko nie wiem jaki kolor cieni mam dobrać, no i nie chce używać fluidu, bo mi sie rozmaże, a mam świecący nos, co byście poradzili, czy nadaje sie sam sypki puder??

Gość Znam cię na pamięć
Na twoim miejscu poszłabym do wizażystki... samej może nie wyjść, lepiej, żeby zajęła się tym profesjonalistka.

Gość Jeśli masz gładką
cere bez plam itp. to sam puder jak najbardziej pomoże. Myślę, że najlepiej dobrać kolor cieni do koloru sukienki, czyli bordowe. Ale jeśli ciemny makijaż cie postarza to lepiej tego nie rób. Bardzo ładnie wygląda naturalny makijaz, np. beżowe czy brzoskwiniwe cienie ewentualnie białe takie błyszczące np. z miss sporty. Do tego jasny błyszczyk i będzie ok. Pamiętaj że im miej przesady tym lepiej :) Dobrej zabawy!!!!!

Gość Mariama
nie rezygnuj z podkladu, tu np masz pare wskazowek: http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,56376,3241884.html w ostatnich wysokich obcasach byl artykul o makijazu na bal, jak zrobic, zeby sie trzymal itp; lepiej nie przesadzaj z cieniami, zeby wszystko nie wygladalo za ciezko, ale podklad, tusz, roz, jakies zlote drobinki jak najbardziej

Gość Zira
Acha, bo ja sie zastanawiałam nad cieniem granatowym z jasnym takim srebrzystym, ale chyba zrobie tak jak mówicie z tymi beżowymi ale co do fluidu to się nie przekonałam...