Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolli

tacy sa faceci

Polecane posty

Gość lolli
ja prawie umarlam ze smiechu :D

Gość dzięki dzięki
jakoś dziwnym jest brak filmików,reklam o kobiecej solidarności:P dlatego to faceci rządza światem:classic_cool:

Gość lolli
eeee tam od razu rzadza :) jajcarze i tyle :D

Gość mi oddał i..
wypas:classic_cool:

Gość dzięki dzięki
dopóki kobiety dostarczają mężczyznom jedzenie w okreslonych porcjach o określonej godzinie to pozwalamy wam poczuć się Paniami ogniska domowego.... pozatym rządzimy:P

Gość dzięki dzięki
no manipulacja zazwyczaj odbywają się bez wiedzy jednej ze ston na prawdę żyj sobie kobieto w przeświadczeniu że jesteś Matką Narodu, solą tej ziemii i trześiesz gaciami znanych Tobie mężczyzn....Kopernik była kobietą a Miriam ma mocno wystającą łechtaczkę:P i tak rzadzimy😘

może i w pewnym stopniu rządzicie, ale bez kobiet świat by nie istniał! więc nie mielibyście czym a przede wszystkim kim rządzić :P

Gość dzięki dzięki
ale ja nie musze Wami rządzić by Was lubić:Pco nie zminia faktu ,że lubię rządzić:classic_cool:

Gość dzięki dzięki
no i o to chodziło:P jedyną kobieta ,która posiada nade mną władzę jest matka....... gdyby tak nie gotowała jak gotuje to już dawno pomyślałbym o usamodzielnieniu:classic_cool:

Gość dzięki dzięki
nie po prostu mam dystans do siebie i sobie kpię z samego siebie:P naucz się czytać ze zrozumieniem, bo wykładanie komuś na talerzu całego dowcipu psuje go doszczętnie:o i wtedy jest na prawdę żałośnie......no ale dziękuję za wnikliwą ocenę.......

Gość dzięki dzięki
brawo jeb:classic_cool: umiesz czytać i wiesz co czytasz....jestem pod wrażeniem siły umysłu klasy rządzącej

Gość dzięki dzięki
ojej już foch:classic_cool: czy tak trudno po prostu poprowadzić dyskusje???? czemu brac tak od razu wszystko do siebie????? mam nadzieję że mnie wkręcacie:D

Gość dzięki dzięki
hahahaha ale jeśli masz to w dupie to co ci zwisa jeśli ja sobie pomyślę że jesteś próżna?????no weź pomyśl troszęńkę....albo tak albo siak nie zmienia to faktu ,że po prostu nie umiecie sobie pożartować normalnie bo zaraz zaczyna się wzajemne oklaskiwanie jak to mu dosrałam swoją błyskotliwą ripostąi to jest porażka:P

Gość dzięki dzięki
wiesz ale mi nie o to chodzi by kogoś obrażać, albo oceniać...jestem daleki od tego.....może po prostu mam dziwne poczucie humoru??? ale wiem ,że są tacy co zaskakują w porę....no nie ważne...zapewne gdy rozmowa będzie odbywać się "na temat" ten topic po prostu będzie ciągle unosił się w top liście ogólnego.... pozdrawiam i bez urazy bo może nam jescze przyjdzie normalnie pogadac pod czarnymi nickami

Gość lolli
no prosze ja tu filmik dla relaksu i ku uciesze widzow a tu co? klotnia :-o dla jasnosci "tacy sa faceci" to oczywiscie zart i zaczepka podlaczona pod fajny "meski humor" ale tak jak napisal dzięki dzięki trudno tu o normalna rozmowe i przy okazji zdrowy humor 🖐️

Gość lolli
widzalam, dobre :D sama jestem kierowca ale tego jeszcze nie probowalam ;)