Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już nie wiem nic

czy facet powinien uzywać korektora jeżeli ma lekki trądzik?

Polecane posty

Gość ja już nie wiem nic

Gość FaceciNieMusza
Bo to nie ludzie i na ich tradzik nikt uwagi nie zwraca ale jak Cie to drazni to dla Ciebie moze malowac nawet usta na czerwono i nosic ponczochy :D

Gość ja już nie wiem nic
ale mój ciągl tego używa i ma już na tym punkcie niezła psychozę...ale wcale tego nie widać więc nic mu nie mówie :O w sumie to gdyby nie powiedział to bym pewnie nie zauważyła...ale takie mam jakieś dziwne poczucie że to...niemęskie?

Gość FaceciNieMusza
Wiesz, moze ale zeby nie przesadzal.Znalam takiego ktory uzywal pudru w kamieniu i to bylo troche..dziwne. Wazne ze chce i dba o siebie:) !!!! Mowie Ci kiedys nadejdzie dzien ze wszyscy faceci beda golic plecy , nogi pachy a w dzien wolny od pracy beda chodzic z maseczka po domu i panikowac jak mu sie paznokiec zlamie..a my bedziemy tyrały zarosniete na traktorach ;)

Gość ja już nie wiem nic
puder to juz przegięcie...szczególnie jak sobie tapete kładł...:D no ale jak nie widać to myślę że okej jest taka wizja wielce prawdopodobna :D

Dla mnie to też jest niemęskie, ale w końcu mężczyźni nie chcą być od nas gorsi i skoro kobiety mogą używać korektora, oni też mają do tego prawo. Myślę, że skoro ma lekki trądzik powinien go dalej leczyć, a makijaż w tym przypadku nie jest wskazany.

Gość ja już nie wiem nic
chyba zle nakrśliłam temat-to nie jest jakiś mejkap tylko raczej punktowe uzycie cienkiej warstwy żeby mniej było widać...