Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

moj starszy syn zrezygnowal zupelnie ze smoczka w wieku 4 mc- a mial go w buzi moze z 10 razy. mlodszy wyplowa smoczka- nie chce wogole. Ale specjalnie kupilam smoczka silikonowego - okraglego. one sa mniej \"wygodne\' niz solaszczone smoczki

Mila jest niestety uzależniona od smoczka a chyba pora już z tym kończyć bo potem dopiiero będę miała gdy jako 3-letnia dziewczynka będzie łazić wszędzie ze smoczkiem w buzi

Smoczek był w razie co bo w naszym szpitalu kazali kupić- pierwszą dobę dzieci są oddzielnie, później jej nie dawałam, teściowa kilka razy próbowała jej dawać, ale na szczęście nie chciała, potem smoczek gryzła jak zabawkę a nie ssała. Dla nas mógłby nie istnieć.

Patrys ma smoka a nawet 3:) ale ma je telko do uspienia w dzien ich nie ma jak usnie sam wyrzuca ale był okres ze musiałam chowac bo jak zobaczył to sie domagał, teraz jak go gdzies zobaczy na półce to bierze do buzi i z całym impetem wypluwa:)smiesznie to wyglada:)

moj bączek \'monia\'domaga sie gdy jest zmęczony zasypia i go wypuszcza,chociaz był taki moment ze myślelismy ze mu wrosnie w buzie;-))) ale dzieciaczki do 3 mca maja silny odruch ssania i jesli nie smoczek to co...?..czesto cycus mamusi:-D nam smoczek pomógł na kolki,zadne tam plantexy,espumisany tylko SMOK:-))) podobno dzieci ktore ssą smoka nie ssa kciuka...zobaczymy;-))) jeszce przed nami ząbkowanie to smok sie przyda a potem na odwyk:-D

Mój korzysta od drugiego miesiąca życia. Polecam smoczek ortodontyczny avent. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.